Nacházíte se zde:   Úvod >Domácí spotřebiče >Espressa, kávovary >Espressa > Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč


Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč

560

Značka: Nespresso

Skladem MALLSplátky 5 %

Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč

Nespresso Krups Pixie XN3005 Electric Titan – chytrý, rychlý a intuitivní kávovar, který umožňuje svým uživatelům minimalizovat čas a spotřebu energie, a přitom připravit dokonalý šálek kávy! více

Dostupnost: Skladem MALL     Kdy zboží dostanu
Poslední kus za tuto cenu!
Na splátky: Splátková kalkulačka
Extra služby:   798 Kč (AKCE!)
  399 Kč
Cena dnes: 3 990 Kč včetně PHE a DPH
Kat. číslo: 478335 bez DPH: 3 298 Kč
První nákup s MALL kartou:

Získejte odměnu 2 000 Kč a zaplaťte méně!

Zažádejte o novou exkluzivní kreditní kartu Citi MALL.CZ, se kterou získáte spoustu výhod.

Především se můžete těšit na dárkový certifikát ve výši 2 000 Kč na váš nákup na MALL.CZ, který jednorázově získá každý držitel nově aktivované MALL karty.

Více zde
1 990 Kč

Kdy bude zboží u vás?

Zboží je skladem na našem distribučním centru v Praze 9, a tedy připravené k okamžité expedici k vám.

Doručení dopravcem: 28.04.2014
Osobní odběr v Praze: zítra na prodejně
Osobní odběr mimo Prahu: zítra na prodejně

Při odeslání objednávky do 16 hodin vám zboží doručíme již následující pracovní den, a to při zaslání dopravcem i při osobním odběru na mimopražských pobočkách.
Uvedené termíny doručení platí pro Expresní dopravu.

Hlídání ceny zboží

Současná cena produktu 3 990 Kč. Nechte si poslat e-mail, jakmile cena zboží poklesne na vámi zadanou úroveň. Změnu ceny můžete sledovat i ve svém Klientském centru.

Koupit později

Přidat na nákupní seznam

Přesun zboží do „Nákupního seznamu“ je umožněn pouze přihlášeným uživatelům.
K čemu slouží Nákupní seznamy?


Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč

Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč

10 obrázků v galerii

Hodnocení uživatelů: 5
Hodnotilo 60 majitelů

Doporučujeme dokoupit vše skladem


Hodnocení majitelů Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč

Zobrazujeme pouze hodnocení, ve kterých majitelé Nespresso Krups Pixie XN3005 + VOUCHER v hodnotě 1 200 Kč přidali i slovní popis.
Celkem tento produkt  hodnotilo 60 majitelů.

Co je to hodnocení majitelů?

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    12.04.2014 – 11:53

    Vyměnila jsem za Dolce Gusto a udělala jsem velmi dobře. Neskutečný rozdíl, výborná káva. Děkuji společnosti Mall za výhodnou koupi!

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    01.03.2014 – 17:20

    Plná spokojenost.

  • Martin Hudeček   Hodnocení: 5,0
    30.01.2014 – 22:58

    Vynikající a krásný kávovar, který nezabere moc místa na lince, je rychle připraven k tvorbě kávy. Jsme s ním spokojeni a koupili bychom jej znovu. Nespresso má navíc vynikající web pro objednání náhradních kapslí. Pokud váháte, neváhejte a kupte si jej.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    02.01.2014 – 14:33

    Malý a velmi praktický kávovar. Naprostá spokojenost!!! :o)

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    02.01.2014 – 11:23

    Pixie mám již druhé a jsem s ním velmi spokojen. A pokud by se s ním něco stalo, jsem celkem v klidu, protože servis Nespressa je velmi svižný a vstřícný.

  • Zdeněk Bubeník   Hodnocení: 5,0
    29.10.2013 – 09:17

    Kafíčko jak víno.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    06.06.2013 – 15:24

    Po půl roce používání nemám co vytknout. Funguje bezproblémově. Kafe výborné. Srovnatelné a často i lepší, než pressa v některých kavárnách. Baristé by se mnou zajisté nesouhlasili, ale nemůžu si pomoct. Výběr kávy dostačující. Sice možná dražší než konkurence, ale opravdu dobré kávy. V ceně byl i napěňovač Aeroccino 3 a ten je fakt výborný. Zcela tiše a rychle připraví hustou pěnu prakticky z jakéhokoliv mléka. Laté uděláte také jako z reklamy. Takže doporučuju.

  • Dagmar Muchová   Hodnocení: 2,0
    10.05.2013 – 13:30

    Kávu dělá výbornou ale cena kapsli je dost vysoka, uvažuji o koupi pakoveho kavovaru na mletou kavu.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    19.04.2013 – 11:39

    Naprostá spokojenost a jednoznačně nejlepší káva z kapslových kávovarů!

  • Ondřej Duffek   Hodnocení: 5,0
    05.02.2013 – 13:57

    Nespresso Krups mohu každému vřele doporučit. Káva je skvělá a kapslí je nepřeberné množství, takže si každý najde právě tu svou ideální chuť. Přístroj se v podstatě ovládá pouze třemi tlačítky - on/off tlačítko a dvě tlačítka pro "vytočení" kávy (podle druhu).

  • Lenka Hovorková   Hodnocení: 5,0
    30.01.2013 – 19:11

    Maximálí spokojenost, krásný design a opravdu výborná kávička!!!

  • Hana Šotová   Hodnocení: 5,0
    30.01.2013 – 09:27

    S kávovaru jsme nadšení, káva je vynikající, líbí se nám, že červené světlo upozorňuje na nedostatek vody. Zásobník na vodu je v zadu a ne vždy bychom si všimli, že už je tam málo vody. A aeroccino je taky super.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    23.01.2013 – 11:17

    S výrobkem jsem maximálně spokojena.

  • Renata Šerá   Hodnocení: 4,0
    14.01.2013 – 07:16

    Dobrý den, když se mám vyjádřit k hodnocení Nespressa, tak musím hodnotit jen kladně.Jsem moc spokojená.Hlavně se mi líbí zásobník na použité kapsle.Pěkný, skladný a rychlý.A káva chutná nejen mně, ale všem návštěvám.Mléčná pěna vydrží až do samého konce pití kávy. S pozdravem Šerá

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 4,0
    12.01.2013 – 11:42

    po měsíci užívání-zatím spolehlivý, presso je chutné, kapsle poněkud dražší

  • Jan SATRAPA   Hodnocení: 5,0
    10.01.2013 – 18:20

    Perfektni vec, kavovar splnil me ocekavani. Objednal jsem u nespressa kavu v kapslich a opravdu velmi dobre a chutne. Co se tyce Aerochina, ktere k tomu bylo zdarma, je naprosto skvele pro delani Late Machiato. Jinak doruceni bylo v poradku, komunikace s obchodem v pohode.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    09.01.2013 – 11:36

    Přístroj zatím zkoušíme, máme jej krátce. Káva z něj je dobrá a designove se nam přístroj líbí.

  • Marek Polan   Hodnocení: 4,0
    20.12.2012 – 13:24

    Kávovar mám jen cca měsíc ale funčnost x design x bonusy které k němu byli hodnotím velmi príjemně a pozitivně. Doufám že přístroj bude sloužit stejně dobře..

  • Bo Luijten   Hodnocení: 5,0
    15.12.2012 – 14:40

    Jednoducha obsluha, krasny design, vyborna kava. Mohu kazdemu vrele doporucit. B.Luyten

  • Michal Střihavka   Hodnocení: 5,0
    04.12.2012 – 15:50

    Naprostá spokojenost. Dal jsem na doporučení známého baristy, který mi tento typ a značku doporučoval. Nezklamal jsem se. Pro domácí využití více než dobré a všechny návštěvy jsou mile překvapeni kvalitou kávy a provedením výrobku. Napěňovač na mléko dodaný v rámci akce je také velice milá a praktická záležitost. Doporučuji.

  • Kristýna Červenková   Hodnocení: 5,0
    14.11.2012 – 08:41

    Kávovar naprosto splnil naše očekávání. Zakoupila jsem jej na doporučení známých a nemohu si jej vynachválit. Káva ze všech druhů kapslí je lahodná a krásně voní, také se tvoří hezká pěna. Obsluha a údržba je velice jednoduchá, kávovar nezabírá mnoho místa a design je nadčasový. Nespresso jsem zakoupila poté co jsem měla nepříliš dobrou zkušenost s Cafissimem (u toho se nám velice rychle "přepily" tři druhy kapslí a pěnu nedělal). Spolu s kávovarem jsem zakoupila i přístroj na mléčnou pěnu Aeroccino, ten bych určitě doporučila všem milovníkům cappuccina a café latté.

  • Dan Kroček   Hodnocení: 4,0
    08.11.2012 – 10:03

    výborná káva, ne všude dostupné a předražené neekologické kapsle nahrazujeme plnitelnými nexpody

  • Miroslav Motejlek   Hodnocení: 5,0
    01.11.2012 – 22:12

    cena/vykon = vyborne

  • Pavel Bönisch   Hodnocení: 5,0
    01.11.2012 – 11:52

    naprostá spokojenost s výrobkem, snadné ovládání, velice chutná káva.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    25.10.2012 – 12:17

    Jednoduché ovládání. Chutove výborná káva.

  • Šárka Jůzová   Hodnocení: 5,0
    24.10.2012 – 19:20

    Jednoduché ovládání, nezabere moc místa, rychlé. Velká spokojenost - moc doporučuji.

  • Sylva Ledlova   Hodnocení: 5,0
    27.09.2012 – 09:41

    byl to dárek, na oslavě se kávovar hned zajel a káva byla výborná:o)))

  • Pavel Reška   Hodnocení: 5,0
    21.09.2012 – 07:09

    Vynikající káva, pěkný a hlavně pro mě malý přistroj pro kterého najdete místo kdekoliv. Pavel

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    08.09.2012 – 18:01

    Znám přístroj od mé dcery, takže jsem nakupovala na jistotu. Jen mě mrzí,že v té době přístroj nebyl v akci v červené barvě, ale to byla má volba nákupu. Jinak perfektní !

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    04.09.2012 – 09:26

    Naprostá spokojenost. Nespresso je malé, výkonné, obslužnost jednoduchá, káva skvělá...

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    16.08.2012 – 08:45

    Vynikající přístroj připravující jedinečnou kávu. Pro opravdové gurmány. Nepřipravíte v něm čokoládu ani čaj, ale výběr druhů káv je naprosto bezkonkurenční, od síly kávy po aroma. Dalším zpříjemněním nákupu byl dárek - napěňovač mléka, ze kterého jsme stejně nadšeni. Horká plná pěna bez námahy.

  • Petr Volf   Hodnocení: 5,0
    04.08.2012 – 08:46

    Pěkný design, výborná káva.

  • Honza Hrdlička   Hodnocení: 4,0
    01.06.2012 – 11:51

    + velmi rychlé nahřátí stroje po zapnutí + jednoduchá obsluha + pěkný design - když si chcete udělat kávu do většího hrníčku, musíte sklopit podstavec na hrníčky, který ovšem ve zvednuté poloze nedrží :-(

  • Jaromír Vaisar   Hodnocení: 5,0
    09.02.2012 – 11:55

    Přístroj naprosto splňuje všechny požadavky na něj kladené, dle jeho prezentace. I zákaznický servis na telefonní lince funguje bezchybně a s vlídností operátorek. Rozhodně tento výrobek doporučuji i ostatním potenciálním zákazníkům. Děkuji.

  • Veronika Hlaváčová   Hodnocení: 5,0
    08.02.2012 – 19:59

    Kávovar je úžasně malý, skladný a přitom během chvíle dělá opravdu skvělou kávu. Údržba je jednoduchá a kvalita je opravdu super! Vím, že Nespresso patří vzhledem k ceně kapslí asi k té nejdražší volbě, ale těm, kteří ocení opravdu dobrou kávu s minimem vynaložené energie, to rozhodně doporučuju!!! Přiznám se, že kdybych ho neviděla živě u mého bráchy, tak bych asi tak nadšená nebyla. Malý, skladný, jednoduchý na obsluhu, elegantní a s velkou paletou kapslí s úžasnou kávou. Rozhodně doporučuju!!!

  • Kateřina Čapková   Hodnocení: 5,0
    29.01.2012 – 21:45

    Po dlouhém výběru presovače (kapsle, mletá káva, presovač s mletím) jsem ochutnala kávu z Nespressa Krups Pixie a bylo rozhodnuto. Presso z něj je výborné, pěna dokonalá. K dispozici široký výběr různých druhů káv. Malé překvapení nastalo pouze při prvním šálku, je to opravdu presso, takže malé, ale silné. Pokud si ale uživatel navolí "Lungo", množství i chuť jsou bezchybné. Navíc je pressovač malý a skladný, takže se vejde i do té nejmenší kuchyně. Rozhodně doporučuji.

  • Autor si přál zůstat v anonymitě   Hodnocení: 5,0
    13.01.2012 – 15:41

    super! jednoduche ovladani, malicky, vejde se vsude a kava je z nej vyborna! pokud neznate ruzne druhy Nespresso kav, velmi doporucuju ten uvitaci balicek, clovek si pak nakupuje dalsi kapsle s tim ze vi jak opravdu chutnaji.

  • Michaela Brudnová   Hodnocení: 5,0
    22.06.2011 – 15:51

    Malý, ale výkonný, krásný design a opravdu výborná káva.

  • Alice Veselá   Hodnocení: 5,0
    08.06.2011 – 10:07

    Jednoduché, rychlé, dobrá káva


↑ nahoru


Přihlášení do klientského centra:

Neznáte své heslo?

↑ nahoru