Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 473182

Tescoma Pekáč s poklopem PREMIUM 39 cm x 22 cm (601939)

Tescoma Pekáč s poklopem PREMIUM 39 cm x 22 cm (601939)

Kvalitní masivní pekáč PREMIUM s prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic™, který je velice odolný proti připalování. Pekáč má speciálně zabroušené dno, které zajišťuje dokonalý kontakt s varnou plochou. Jeho součástí je i žáruvzdorný poklop z varného skla, který lze použít jako další, samostatnou nádobu na pečení, je tedy možné péci ve dvou nádobách zároveň, což oceníte především při velkých rodinných sešlostech. Celý popis
1 919 Kč
Zboží od: MALL
1 919 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 3 kusy
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

Již dnes na výdejním místě
Již zítra na vaší adrese

Popis

<h2 style="text-align: center Vhodné pro všechny typy trub kromě mikrovlnné trouby a pro plynové, elektrické a sklokeramické sporáky. Vhodné do myčky. 5 roků záruka.

Rozměry pekáče Premium Tescoma:

  • vnější rozměry včetně úchopů: 39 × 22 cm
  • výška pekáče s poklopem: 16 cm
  • výška spodního dílu: 11 cm

Společnost Tescoma s.r.o. je česká firma bez zahraniční kapitálové účasti. Zabývá se především vývojem, designem a následně prodejem značkových kuchyňských potřeb.

Dlouhodobé úspěchy značky Tescoma stojí zejména na mimořádně široké a ucelené nabídce kuchyňských potřeb, prvotřídní kvalitě použitých materiálů a na dokonalém zpracování výrobků. Ty v neposlední řadě vynikají svým originálním designem.

Od svého vzniku v roce 1992 zůstává Tescoma věrná původním zásadám, a to:

  • Nabízet široký sortiment výrobků prvotřídní kvality za příznivé ceny.
  • Uplatňovat a rozvíjet vlastní vývoj a originální design kuchyňských potřeb.
  • Propagovat obchodní značku a dobré jméno České republiky ve světě.

U sortimentu značky Tescoma se můžete spolehnout na následující vlastnosti:

Původní – Výrobky značky Tescoma vznikají ve firemním Design centru Tescoma a nesou pečeť originálního a původního designu. Vývojáři, designéři, technici a kontroloři jakosti sledují kvalitu, dokonalou funkčnost i všechna ostatní kritéria, která zaručují, že naše výrobky nejen výborně poslouží, ale budou také zdobit kuchyni a přinášet radost.

Prvotřídní – Kuchyňské potřeby značky Tescoma jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů certifikovaných pro použití v domácí i profesionální gastronomii. Volíme materiály tradiční – prvotřídní nerezavějící ocel, silnostěnný porcelán, odolné plasty, ušlechtilé dřevo i materiály moderní – žáruvzdorný silikon, transparentní plasty, křišťál apod.

Multifunkční – Řada výrobků značky Tescoma nabízí multifunkční využití. Například silikonový odkapávač na nádobí lze výborně použít jako žáruvzdornou podložku do trouby při sušení ovoce. Podobných možností naleznete u těchto výrobků spoustu.

Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: