Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Vysoko na seznamu barových sirupů, které musíte mít, je třtinový sirup. Protože se sirupem z třtinového cukru se míchá tolik koktejlů, že bez něj by byl barman ztracený. Proto je tento přirozeně veganský tyčinkový sirup vyrobený z toho nejlepšího třtinového cukru od Riemerschmidu dostupný ve výhodné
můžete mít 6.6. - 7.6.
Osvěžující ovocný barový sirup je dostupný ve stylové skleněné láhvi o objemu 700 ml, takže si s melounovým sirupem můžete namíchat mnoho lahodných koktejlů. Extrémně dlouhá trvanlivost Riemerschmidova melounového sirupu po otevření a nevychladnutí jej činí tak žádoucím pro profesionální barové
můžete mít 6.6. - 7.6.
Jantarově zbarvený karamelový sirup od Riemerschmida chutná úžasně lahodně jako barový sirup do kávových specialit. Protože silný sirup s karamelovou příchutí je doprovázen jemným praženým aroma, které dokonale ladí s aromatem kávy. Velkou láhev se 700 ml karamelového sirupu lze také po otevření
můžete mít 6.6. - 7.6.
Neexistuje bar, který by neměl také Blue Curaçao. Tento sirup Blue Curaçao je dokonalou nealkoholickou alternativou. Protože charakteristickou pomerančovou chuť samozřejmě najdete v sirupu Blue Curaçao. Ještě důležitější je ale typická sytě modrá barva tohoto vysoce kvalitního sirupu od
můžete mít 6.6. - 7.6.
Veganský barový sirup s broskví od Riemerschmid přesvědčí sladkou broskvovou chutí, která se vyrábí až z 10% broskvové šťávy z koncentrátu ovocné šťávy. Riemerschmid také upouští od přidávání azobarviv ve svém sirupu z broskví. Místo toho používá přírodní koncentráty z mrkve, černého rybízu
můžete mít 6.6. - 7.6.
Intenzivní červený sirup z Riemerschmidu chutná nesrovnatelně lahodně s charakteristickým tónem brusinek. Chuť tohoto barového sirupu pochází z přírodního aroma a koncentrátu brusinkové šťávy. Intenzivní barva červeného sirupu se získává z přírodního koncentrátu šafránu polního (světlice barvířská)
můžete mít 6.6. - 7.6.
Vychutnejte si 20% šťávu z granátového jablka z koncentrátu ovocné šťávy a další aromatické ovocné šťávy, jako jsou maliny, citrony a rybíz v Riemerschmidově sirupu z granátového jablka. Intenzivní barva tohoto červeného sirupu je dosažena bez azobarviv. Tmavou červeň koktejlového sirupu mají na
můžete mít 6.6. - 7.6.
Riemerschmid představuje úžasný červený sirup s jahodovou příchutí jako barový sirup do extravagantních koktejlů. Intenzivní červená barva a výjimečně lahodná chuť tohoto veganského jahodového sirupu pochází z výjimečných 25% jahodové šťávy z jahodového koncentrátu. Pro tento červený barový sirup se
můžete mít 6.6. - 7.6.
Čistý extrakt z bezového květu a koncentrovaná citronová šťáva zajišťují osvěžující chuť Riemerschmidova ovocného sirupu „Bezový květ“. Viskózní sirup z bezového květu s ideálním poměrem míchání 1:6 neobsahuje žádná barviva, umělá aromata ani konzervační látky. Veganský květový sirup vyrobený
můžete mít 6.6. - 7.6.
Veganský limetkový barový sirup od Riemerschmid se prezentuje v zářivě zelené barvě. Nakyslá, sladkokyselá chuť nealkoholického barového sirupu pochází z celé 10% limetkové šťávy z koncentrátu ovocné šťávy a přírodní limetkové aroma. Limetkový sirup je také jedním z nejoblíbenějších barových sirupů
můžete mít 6.6. - 7.6.
Sirup z lískových oříšků je jedním z nejdůležitějších druhů barového sirupu na světě, protože se používá především do kávových specialit. Riemerschmid sirup s lískovými oříšky je díky své dlouhé trvanlivosti v nechlazeném a otevřeném stavu dostupný také ve skleněných lahvích o objemu 700 ml.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Mandle, která skutečně pochází z Asie, se v našich končinách rychle stala kasovním trhákem. Není divu, že mandlový sirup je také mimořádně oblíbený. Odrůda mandlového sirupu se používá především jako barový sirup do kávových specialit. Sladká mandlová chuť barového sirupu se hodí také do čajových
můžete mít 6.6. - 7.6.
Elegantní lahvička sirupu z mangových tonech už na vás září svou nádhernou oranžovou barvou. Tato dobrá nálada se přenáší. Je to proto, že Riemerschmid ve svém barovém sirupu s příchutí manga nepoužívá azobarviva. Obsahuje ß-karoten, který se nachází v mrkvi. Kvalita tohoto mangového sirupu je
můžete mít 6.6. - 7.6.
Mezi exotickými příchutěmi barových sirupů je na vrcholu žebříčku mučenka. Proto se Riemerschmid v tomto sirupu z mučenky spoléhá na přirozenou chuť 25% šťávy z mučenky z koncentrátu ovocné šťávy. Tím je zajištěno intenzivní vybarvení sirupu, ze kterého čiší naprostá radost z prvního dojmu. Tento
můžete mít 6.6. - 7.6.
Tento veganský sirup z máty peprné od Riemerschmida je skutečným mistrem aroma, a proto multitalentem. Jako sirup ze zelených lístků se sebou nechává experimentovat a zušlechťuje čaj a čajové nápoje s vůní máty peprné. Mátový sirup z Riemerschmidu získává svou intenzivní mátovou chuť z přírodního
můžete mít 6.6. - 7.6.
Ovocný, lehce nakyslý a nádherně kyselou sladkostí, veganský rebarborový sirup od Riemerschmid láká chuťové buňky. Tento lahodný barový sirup s příchutí rebarbory získává své aroma z 10% rebarborové šťávy z koncentrátu ovocné šťávy. Nádherná barva sytě červeného sirupu je také vytvořena zcela bez
můžete mít 6.6. - 7.6.
Vanilka je pravděpodobně nejrozšířenější, nejznámější a nejoblíbenější koření na světě. Proto lidé neustále žádají vanilkový barový sirup do kávy, mléčných nápojů a ledových koktejlů. Jemné aroma Riemerschmidova vanilkového sirupu je intenzivní a harmonicky sladké. Přesně jak byste od královny
můžete mít 6.6. - 7.6.
Německá značka Riemerschmid založena roku 1835 obohacuje trh širokou nabídkou sirupů vhodných nejen do nápojů ale i jídel.