Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1308652

Black+Decker BDCDD121KA, 40 ks příslušenství, box na nářadí 19"

Black+Decker BDCDD121KA, 40 ks příslušenství, box na nářadí 19"

166x

hodnoceno

92 %

spokojenost

13x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Ideální pro všechny běžné šroubovací práce v domácnosti a dílně. Black+Decker kompaktní aku vrtačka s 10,8V akumulátorem o kapacitě 1,5 Ah. V praktickém 19" boxu na nářadí naleznete celkem 40 ks příslušenství. Nechybí integrované LED světlo a pogumovaná rukojeť pro snadnou manipulaci. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 1 428 Kč 2 799 Kč
1 371 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 1 428 Kč 2 799 Kč
1 371 Kč
Použité
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na 2 prodejnách
Prodejny
22.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Roman P.
5.6.2020
Ověřený nákup
Zatiaľ spokojnosť.
Karel K.
1.3.2019
Ověřený nákup
+ šroubovák funguje tak jak jsem si představoval + příslušenství je vhodné pro většinu použití v domácnosti - box byl zřejmě koncipován na jiné nářadí a šroubovák se doň vejde s velkými obtížemi
Miroslava K.
31.12.2020
Ověřený nákup
Kufrík je super, kvalitný, syn má radosť
Marcel B.
20.4.2022
Ověřený nákup
Výrobek v dané cenové hladině splňuje všechny požadavky domácího použití . Celkově dobrý obchod : Výrobek v dobré kvalitě i ceně , komunikace obchodu (dotaz na nabíječku) velmi dobrá, doprava společností WE/DO tragická .
Martina P.
9.3.2022
Ověřený nákup
Spokojenost
Jiří S.
3.3.2022
Ověřený nákup
Dobré nářadí za slušné peníze
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.2.2022
Ověřený nákup
Splnila ocekavani
Lenka C.
10.2.2022
Ověřený nákup
Dárek, šikovný kufr, super.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.1.2022
Heureka recenze
Neodzkoušeno, zakoupeno jako dárek. Šikovný, praktický kufřík.
Nikolay A.
31.12.2021
Ověřený nákup
Super product for super price! Thanks!
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.12.2021
Ověřený nákup
Spokojnost :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.11.2021
Ověřený nákup
Perfektní set se sadou vrutů a bitů, a baterii s nabijeckou, kdy vše je uloženo v praktickém kufříku.
Monika K.
6.8.2021
Ověřený nákup
Je super
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.7.2021
Heureka recenze
Lehký, snadný k ovládání
Trochu nešikovné zapojení baterie a vyjímání,
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.6.2021
Heureka recenze
Snadná manipulace
Pouze 1 ks baterie