Fieldmann FZN 4102-AT

Fieldmann FZN 4102-AT

Součástí nůžek je také teleskopická rukojeť a vodící kolečka. Hmotnost celé sestavy je pouhý jeden kilogram. Tento model shledáte jako ideálního pomocníka pro úpravu okrajů trávníku a tvarování okrasných dřevin. Nůžky jsou napájeny vyjímatelnou Li-ion baterii. Celý popis
1 199 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
849 Kč
-29%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1002123

Recenze (0)

Tibor E.
24.5.2021
Ověřený nákup
Teleskopická rukoväť.Nízka cena.
Nie sú dostupné náhradné nože.Malá výdrž batérie,treba dokúpiť ešte jednu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.5.2021
Heureka recenze
Lehké a šikovné nůžky. Zastřižení trávy bez potíží. Výměnný nůž na zastřižení větviček. Plní co má...
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.5.2021
Ověřený nákup
Zatim střihá dobře, jen kolečka by potřebovala být větší, zahrada mezi květinami není dokonale rovná
Milena O.
25.6.2020
Ověřený nákup
Super pomocnik 👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.6.2017
Ověřený nákup
Nevím, zda jsem neočekávala příliš mnoho.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.6.2021
Heureka recenze
Dobré při čistění kamenných okrajů záhonů od trávy
Jarmila V.
18.6.2021
Ověřený nákup
Je to super pomocník v záhrade a som s ním spokojná.
Petr K.
9.6.2021
Ověřený nákup
Nedoporučuji, zasekává se, naprosto nevýkonný, nejraději bych ho vrátil. Když by tu byla tato informace, určitě bych ho nekupoval....
Michal Š.
8.6.2021
Ověřený nákup
spokojenost,dobre striha,dlouha vydrz baterie
Gabriela Z.
4.6.2021
Ověřený nákup
spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.6.2021
Heureka recenze
Výrobek splnil mé očekávání Rozumná cena
Zatím o žádné nevím
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.6.2021
Ověřený nákup
Zatím v pořádku. Spokojenost.
Amália B.
3.6.2021
Ověřený nákup
Dobrý pomocník na zastrihávanie trávičky okolo malých stromčekov,celkom slušná výdrž batérie,veľmi praktické je odnímanie rukoväti.
Jaroslav J.
3.6.2021
Ověřený nákup
Plní účele,zastrihávanie okolo obrubníkov...
Anna Z.
17.5.2021
Ověřený nákup
Som spokojná s tovarom a dodaním.Rýchle ostrihanie trávy okolo plotu,tují,zeleninových a kvetinových záhonov.Možno by baterka mohla vydržať dlhšie.