TESLA TEH-500

TESLA TEH-500

Multimediální centrum s integrovaným TV tunerem DVB-T/T2 (HEVC)/C, výkonným procesorem S905D, 2GB RAM a 8GB eMMC Flash. Tesla TEH-500 jede na Android TV OS 7.1, kde nabízí KODI s nainstalovanými aplikacemi oblíbených českých i slovenských televizních kanálů. Celý popis
1 799 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 599 Kč
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem poslední 1 kus

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
29.9.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1382494

Recenze (0)

Jan O.
8.5.2020
Ověřený nákup
Strašné dlouho trvá než se zapne , výhoda je připojení k internetu
Milena Ž.
18.7.2020
Ověřený nákup
Rychlé dodání
Jiří V.
12.5.2020
Ověřený nákup
Zařízení se věčně zasekává, nedoporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.3.2020
Heureka recenze
Malé provedení, nepřekáží skoro si zařízení nevšimnete Kvalitní ovladač Nízká spotřeba Nemá displej a červená dioda neruší Skvěle navržené zařízení 3 v 1 s androidem, ale... Možnost instalace aplikací…
Dálkový ovladač k boxu ovládá nechtěně i 8 let starou TV Sencor Při řazení stanic opakovaně zamrzne Po zapnutí se občas stává, že obraz je jen v malém rámečku a ne přes celou obrazovku Prostředí KODI…
Eva K.
7.2.2020
Ověřený nákup
Skvélý výrobek
Radek K.
6.2.2020
Ověřený nákup
Poměr cena výkon = dobrá koupě.
Zdeněk C.
5.2.2020
Ověřený nákup
Instalace bez problémů, intuitivní. Popsané nedostatky může vyřešit update firmware.
Zařízení funguje dle očekávání, výborná funkcionality smazává mírné nedostatky a poměr ceny k výkonu je velmi dobrý
Mírně delší doba při přepnutí programu a načítání informací EPG a díky podkladnímu obrázku hůře čitelný nekontrastní text EPG.
Tomáš K.
4.2.2020
Ověřený nákup
Po týdnu prestal fungovat
Jiří B.
4.2.2020
Ověřený nákup
2x USB
EPG je trága
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.2.2020
Heureka recenze
Nefunguje dobře lazení kanálů T2
Jan Z.
29.1.2020
Ověřený nákup
Pořád se seká
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.1.2020
Heureka recenze
Předinstalované aplikace, např. KODI Možnost doinstalovat další Android aplikace Ovladač lze přepnout do režimu myši. Připojení přes WIFI (je ale potřeba silný signál)
4GB vnitřní paměti - nic moc Občas se seká i přehrávání TV (DVBT2) - pomůže vypnout a zapnout. Trochu pomalejší přepínání mezi kanály (zvuk naběhne hned, obraz až po chvilce)
Milan T.
18.1.2020
Ověřený nákup
Funguje.
Tomáš O.
17.12.2019
Ověřený nákup
pomer cena/vykon idealni, nic lepsiho v teto cenove relaci jsem nenasel
Martin K.
16.12.2019
Ověřený nákup
Funguje, jak jsem si predstavoval. Kdyz chci koukat televizi, koukam televizi, (poslouchat rozhlas, posloucham rozhlas-modre tlacitko), kdyz chci koukat internetovou televizi, zapnu internetovou televizi, i O2TV funguje, kdyz chci koukat youtube, zapnu youtube a k tomu si muzu nainstalovat z google obchodu aplikace, ktere potrebuji a ono to funguje. Ten android je k nezaplaceni. Tesla TEH-500 nema HbbTV, ale da se to obejit a najit program na internetovych strankach te ktere televize pres internetovy prohlizec nebo aplikaci. K set-top-boxu nemam vyhrady.