Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1229263

Apple iPhone X, 64GB, Vesmírně šedý - rozbaleno

Apple iPhone X, 64GB, Vesmírně šedý - rozbaleno

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky. Více ZDE.

DÁREK: Digitální předplatné 6 titulů v hodnotě 4 800 Kč při nákupu všech smartphonů (platí do 31. 12. 2020 nebo do odvolání)! Akce platí jen pro registrované zákazníky se souhlasem k odběru newsletterů. Více ZDE.

iPhone jsme si vždycky představovali jako zařízení, které je vlastně jen obrazovka. Které ustoupí tomu, co na něm zrovna děláš. A které je tak inteligentní, že reaguje na dotyky, slova i pohledy. S iPhonem X jsme tuhle představu proměnili v realitu. Takhle vypadá budoucnost.
Celý popis
Produkt se již neprodává
29 615 Kč

Rozbaleno

Zboží od: MALL
Zboží je v bezchybné kvalitě, s kompletním příslušenstvím a plnou zárukou. Může mít poškozený nebo náhradní obal.
29 615 Kč

Popis

iPhone X

iPhone jsme si vždycky představovali jako zařízení, které je vlastně jen obrazovka. Které ustoupí tomu, co na něm zrovna děláš. A které je tak inteligentní, že reaguje na dotyky, slova i pohledy. S iPhonem X jsme tuhle představu proměnili v realitu. Takhle vypadá budoucnost.

Displej, kam se podíváš

Celý iPhone X je displej. Úplně nový 5,8palcový Super Retina displej, který tě uchvátí vždycky, když ho vezmeš do dlaně. Displej díky novým výrobním postupům a nové technologii přesně kopíruje křivky a elegantně zaoblené rohy telefonu. První OLED obrazovka, která odpovídá standardům iPhonu, má fantasticky věrné barvy, dokonale temnou černou, vysoký jas a kontrastní poměr 1 000 000:1. Do malého prostoru se nám podařilo vměstnat technologie, které patří k nejsofistikovanějším, co jsme kdy vyvinuli. Včetně kamer a snímačů systému Face ID. Vůbec nejodolnější sklo na smartphonu, vepředu i vzadu. Chirurgická ocel. Bezdrátové nabíjení. Odolnost proti vodě a prachu. Ovládání známými gesty je přirozené a intuitivní. Místo mačkání tlačítka se na plochu dostaneš jedním přejetím od spodního okraje obrazovky.

Revoluce v rozpoznávání

Svůj obličej teď můžeš používat jako heslo. Face ID je bezpečný nový způsob odemykání telefonu a ověřování totožnosti. Face ID používá TrueDepth kameru a dá se snadno nastavit. Promítá a analyzuje víc než 30 000 neviditelných bodů, ze kterých sestavuje přesnou hloubkovou mapu tvého obličeje.

Přední foťák – Myslí napřed

Dělej si krásná selfíčka s ostrým popředím a umělecky rozostřeným pozadím. Nová funkce portrétního režimu přesvědčivě simuluje světelné efekty jako z ateliéru. TrueDepth kamera analyzuje víc než 50 různých pohybů mimických svalů a zrcadlí tvůj výraz ve 12 animovaných emotikonech Animoji. Nech za sebe promluvit pandu, prasátko nebo robota.

Umět fotit už není taková věda

Větší a rychlejší 12MP snímač. Nový barevný filtr. Hlubší pixely. A nový teleobjektiv s optickou stabilizací obrazu. S prostorově citlivými fotoaparáty v kombinaci s přesným mapováním obličeje dosáhneš světelných efektů jako z ateliéru. Oba zadní fotoaparáty mají optickou stabilizaci obrazu a rychlé objektivy pro výjimečné fotky a videa i při slabém světle. Fotoaparát iPhonu X s širokoúhlým objektivem a teleobjektivem umí optický zoom. V kombinaci s digitálním zoomem dosahuje až 10× přiblížení fotek a 6× přiblížení videa.

Nadlidská inteligence

A11 Bionic je vůbec nejvýkonnější a nejchytřejší čip ve smartphonu. Obsahuje neuronový engine, který zvládá až 600 miliard operací za sekundu. Čtyři úsporná jádra úplně nového CPU jsou až o 70 procent rychlejší než A10 Fusion. A dvě výkonnostní jádra jsou rychlejší až o 25 procent. Face ID se díky strojovému učení dokáže postupem času přizpůsobovat fyzickým změnám tvého vzhledu. iPhone X má výkonnostní řadič druhé generace a baterii naší vlastní konstrukce, která vydrží na jedno nabití až o dvě hodiny déle než baterie iPhonu 7. Nový tříjádrový GPU navržený přímo společností Apple je až o 30 procent rychlejší než A10 Fusion. S čipem A11 Bionic nabírá rozšířená realita ve hrách a aplikacích fantastických rozměrů.

Bez drátu už ho i nabiješ

iPhone X je navržený pro budoucnost bez drátů, takže se obejde bez nabíjecího kabelu. Můžeš ho nabíjet na podložkách a stanicích pro bezdrátové nabíjení v hotelech, kavárnách a na letištích kdekoli na světě.