Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 3309646

De'Longhi automatický kávovar ECAM290.61.B Magnifica Evo + dárek De'Longhi JUTA BAG - 2 kg kávy Delonghi Kimbo

De'Longhi automatický kávovar ECAM290.61.B Magnifica Evo + dárek De'Longhi JUTA BAG - 2 kg kávy Delonghi Kimbo

Dárek Záruka 3 roky
AKCE: Prodloužená záruka na 3 roky po registraci (platí od 1. 4. do 31. 12. 2022)! Více ZDE
Plnoautomatický kávovar s tlakem 15 bar se systémeme LatteCrema pro přípravu mléčných nápojů. Delonghi ECAM290.61.B je vybaven zabudovaným mlýnkem se 13 stupni mletí, 3 úrovněmi nastavení teploty vody a aroma a funkcí automatického čištění mléčné karafy.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
13 490 Kč
11 999 Kč
Zboží od: MALL
13 490 Kč
11 999 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
27.4.2022
Heureka recenze
Jednoduché ovládání, snadné čištění, možnost nastavení.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.3.2022
Ověřený nákup
Spokojnosť v plnej miere, kaviareň z pohodlia domova😊👍
Ověřený tester
20.2.2022
Testuj.to recenze
Je to už čtvrtý kávovar značky De’Longhi, se kterým mám zkušenost a všechny fungují bezvadně. Tento poslední přírůstek do naši kávovarové rodiny je nejsofistikovanější a nádobka na mléko je suprovní. Ta našlehaná pěna je k nezaplacení a opravdu jak z profi kavárny.
Vzhled
Jednoduché ovládání
Kvalita
Nic
Ověřený tester
19.2.2022
Testuj.to recenze
Kávovar splnil naše očekávání, upřednostnili jsme tento model s nádobkou na mléko namísto parní trysky. Systém LatteCrema bohatě napěňuje mléko na cappuccino i latte, navíc menší nádobka na mléko se lehce uskladňuje v lednici. Espreso a káva má krásnou pěnu a skvěle chutná. K dokonalosti kávovaru chybí funkce přípravy samostatné mléčné pěny pro děti
Jednoduchá obsluha
Espreso s krásnou pěnou
Cappuccino a Latte jedním stisknutím tlačítka
Vytahování nádoby na vodu zepředu kávovaru
Nastavení aroma kávy
Ovládací dotykový panel
Praktická stupnice na karafě na mléko
Samostatná horka voda na čaj
Menší nádobka na mléko je praktická s ohledem na uskladnění v lednici
Popis uvedení přístroje do provozu v obrázkovém Quick Guide bez textu mi nevyhovoval
Nelze nastavit stupeň napěnění mléka
Nelze samostatná příprava napěněného mléka
Ověřený tester
18.2.2022
Testuj.to recenze
Kávovar DeLonghi Magnifica splnil očekávání. Byl výměnou za pákový kávovar Delonghi, takže super výměna. odnímatelná nádržka na mléko, která se dá uchovat v lednici pro další použití. Začali jsme používat sojové nebo mandlové mléko - dělá lesklou hustou pěnu a je zdravější :D Kávovar vlastně sám napoví, co je potřeba, výměna čištění doplnění a atd. Vřele doporučuji.
jednoduché ovládání
pravidelné čištění
odjímatelná nádobka na mléko pro uchování
odnímatelný pultík s pevnou zadní stranou
nic
Ověřený tester
17.2.2022
Testuj.to recenze
Naprostá spokojenost. Konečně si mohu vychutnat kvalitní a voňavou kávu. Chuť kávy lze ovlivnit nastavením hrubosti mletí a intenzitou. Supér je i karafa, kterou mohu se zbytkem mléka uložit do ledničky. Pěna je krásně jemná a velmi chutná. Výhodou je i nastavitelný adaptér dle velikosti šálku. Dalším plusem jsou dva zásobníky jak na zrnkovou tak i mletou kávu. Skvělým pomocníkem je automatické propláchnutí kávovaru před a po použití. Pomocí funkce horká voda si přijdou na své i milovníci čaje. Nevýhodou je složitý návod a při nedostatku vody či kávy po doplnění přístroj nepokračuje tam kde přestal. Celý proces se musí opakovat. A závěrem? Tento kávovar doporučuji jsem nadočekáváni spokojená.
Elegantní tvar,design
Nastavení hrubosti mletí kávových zrn
Volba intenzity kávy dle chuti
Krásně hustá mléčná pěna
Automatické propláchnutí
Nedostatečný návod
Ověřený tester
11.2.2022
Testuj.to recenze
Opravdu nechápu, jak jsem mohla až do teď žít bez automatického kávovaru! ? Je to nejlepší investice v mem životě! :D Kávovar umí několik druhů luxusní kávy. Pokud milujete kávu s mlékem, je tenhle kávovar skvělá volba. Mléko promění v hustou pěnu úplně bez práce. Zbytek mléka se dá pohodlně uskladnit v nádobě v lednici. Navíc se kavovar sám po zapnutí a vypnutí pročistí a tím minimalizuje riziko ucpání trysek. Jsem naprosto spokojená!
Design
Luxusní pěna
Sám se při zapnutí i vypnutí čistí
Nádoba na mléko se dá dát do lednice
Složitější návod
Marcela M.
10.2.2022
Ověřený nákup
super mašinka, dopoučuji
Kamila Š.
3.2.2022
Ověřený nákup
Výborný kavovar, výborná káva..latte nejlepší. Moc doporučuji a peněz nelituji
Patrik T.
29.1.2022
Ověřený nákup
Po 14 dnech používání přestal fungovat napěňovač mléka.. nyní je na reklamaci tak snad to nebude dlouho trvat Káva chutná skvěle Celkem hustá pěna Lze nastavit objem všech druhů káva na svoje skleničky
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.1.2022
Heureka recenze
přístroj měl špatně nasazený kryt, který nešlo jednoduše zasadit. Bylo nutno navštívit záruční opravnu, která je vzdálená od našeho bydliště
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.12.2021
Ověřený nákup
Kávovar je perfektní. Má i nahřívání hrnečků. Dodaná káva je skvělá. Jen nás překvapil rozměr (neměřili jsme před nákupem).