Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1408238

Smart Kid Belt Dětský pás

Smart Kid Belt Dětský pás

Smart Kid Belt je bezpečnostní pás do auta ušitý na míru dětem. Plnohodnotně nahradí dětskou sedačku, přitom je menší, levnější a můžete ho použít v kterémkoliv autě. Systém jednoduše přizpůsobí klasický bezpečnostní pás výšce dítěte, takže může sedět stejně jako dospělý. Smart Kid Belt sedne dětem od 4 do 12 let vážícím od 15 do 36 kilogramů. Jeho kvality a bezpečnost potvrzují i nezávislé autority v EU, kde proběhly crashtesty. Celý popis
819 Kč
Prodává MALL
819 Kč
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Jaroslav Z.
15.9.2021
Ověřený nákup
Produkt splnil účel, pro který jsem ho kupoval. Mohu doporučit. Ta cena, za 50 cm pruh látky a 2 plastové klipsy je neúměrná a vyděračská.
Slavomír H.
18.7.2022
Ověřený nákup
zaujimavy koncept, no cenou za jednoduchost a univerzalnost su iste rozmery diskomfortu ako pre dieta, tak i vo vseobecnej rovine
male a spratne riesenie
pas sa samozrejme nezatiahne a treba davat pozor pri zatvarani dveri aby sa neprivrel do dveri
dieta komfortnejsie sedi v sedacke
sadacka susedneho najmensieho dietata je tvrda a naklana sa na boky, cim bucha do deti pri oknach
Jirina V.
23.3.2022
Ověřený nákup
Zatím jsme ještě nepouzily
Ondřej Z.
14.11.2021
Ověřený nákup
Skvělá náhrada za podsedák, který zpravidla znemožňuje přístup k zámkům pásů. Ideální pro třetí odrostlejší dítě.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.10.2021
Heureka recenze
super cena spolehlivá značka
Lucie Z.
19.8.2021
Ověřený nákup
Skvělá alternativa sedačky, doporučuji vzít na dovolenou kde si půjčujete auto, místní sedačky jsou hrozně staré a tudíž postrádají význam. Ideální a skladné do batohu, kdyby náhodou.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.3.2021
Ověřený nákup
Pás jsem koupila pro 11 letou dceru, která jezdí bez podsedáku. Pás funguje dobře, ale je nutné jen vždy upravit podle oblečení - je rozdíl, jestli dcera jede v bundě nebo jen mikině, pak se musí více přitáhnout. To jsme s běžným pásem a autosedačkou řešit nemuseli.
David M.
1.2.2021
Ověřený nákup
👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2021
Heureka recenze
Rychle se nasadí
Přezky jdou ztuha otevřít.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.10.2020
Heureka recenze
Malé, skladné, lehce se nainstaluje.
Po instalaci se samozřejmě pás nezasunuje zpět a je stále vytažený.
Jitka K.
8.9.2020
Ověřený nákup
Velmi jednoduche pouziti.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.9.2020
Ověřený nákup
malé
lehké
snadno přenositelné
od 4 let to podle mě není.. spíš tak od 6-xx
vzhledem k velikosti cena...
pavol b.
13.8.2020
Ověřený nákup
manipulácia medzi detskou autosedačkou a smart kid belt není o čom odporúčam
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.8.2020
Heureka recenze
pohodlné bezpečnost bezkonkurenční cena hezké zpracování
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.7.2020
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost. Nezabírá místo. Drží pás přes rameno. Snadno se připne i odepne k pásu.