Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1051901

Tommi Potah do auta CAR BLANKET 141x134

Tommi Potah do auta CAR BLANKET 141x134

Nepromokavý potah pro ochranu zadních autosedaček či zavazadlového prostoru. Díky potahu Car blanket už nebude problém převézt Vašeho psího miláčka se zablácenými packami Celý popis
477 Kč
Prodává MALL
477 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Lívia V.
14.9.2021
Ověřený nákup
Pevná výborná
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.6.2021
Ověřený nákup
Dobre pevné, nepremokave..
Popruhy kolom operadla sa pri prudkom pohybe uvoľnia..
Pavla H.
7.8.2020
Ověřený nákup
Je praktická, plní účel.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.6.2022
Ověřený nákup
Skvela vec. jedine mi tam chyba nejaky hacik na konci zipsu, aby sa rohy zamkli a zips sa neotvaral. material super, velka spokojnost a za tu cenu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.6.2022
Ověřený nákup
Po mesici pouzivani, se rozbil zip uprostred, a urval se suchy zip. Zapinani na pqgezky zatim drzi.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.4.2022
Ověřený nákup
Super pevny material, promyslene vyztuhy, dirky na protahnuti presky do pasu se suchymi zipy. Asi nejlepsi co jsem videl a vyzkousel, navic za super penize!
Jana Z.
21.10.2021
Ověřený nákup
kvalitný výrobok
Gabriel L.
14.10.2021
Ověřený nákup
Zatiaľ spokojnosť. Pevný, umývateľný.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.9.2021
Heureka recenze
asi po 14 dnech užívání se odtrhl suchý zip od látky u otvoru na pás. nic to nevydrží
jozef s.
20.8.2021
Ověřený nákup
Zlý produkt použitie na jeden krát....... Škoda peňazí...... Chyba protišmykové opracovanie
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.8.2021
Ověřený nákup
Špatná kvalita zipu, téměř okamžitě ho pes prošlápl a už nejde zapnout
Lenka K.
12.8.2021
Ověřený nákup
Pro menšího psa asi super , ale mám většího labradora a chlupům se auto neubrání sice o něco méně , ale přece
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.7.2021
Heureka recenze
+
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.6.2021
Ověřený nákup
Plachta je praktická a funkční.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.3.2021
Ověřený nákup
som veľmi spokojná, odporúčam produkt