Trixie Autopotah vak pro velkého psa 1,50 m x 1,35 m

Trixie Autopotah vak pro velkého psa 1,50 m x 1,35 m

Ochranný autopotah Trixie na zadní sedadla. Určen pro velká plemena psů. Celý popis
Od prodejce MALL
829 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
669 Kč
-19%

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 506479

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
20.3.2019
Ověřený nákup
Nedoporučuji. Příchytky za opěrky hlavy se hned utrhly a z výztuží bočnic po pár dnech začal koukat drát.
Kristýna P.
29.11.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost, jen bych trochu vytkla že zip uprostřed není nějak víc vyřešený, pejsek když si položí hlavu tak se to rozepne, ale není to nic co by se nedalo přežít.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.7.2021
Ověřený nákup
Po prvom použití sa zips rozpadol
Pavel V.
24.2.2021
Ověřený nákup
Kovove casti co sa maju vkladat do bocnych stien su dost neprakticke, samozrejme bez navodu, ale nie je to raketova veda, tazke sa to da zvladnut. Predchadzajuci model mal gumicku, co sa prehodila cez opierku a nebolo treba ziadne kovove tycky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.9.2020
Heureka recenze
Nekvalitní zipy a výztuhy
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.2.2018
Ověřený nákup
Velmi zly vyrobok. Neprakticke zelezne tycky v bocnych stenach ktore sa ohybaju a zbytocne zipsy v strede vaku... neodporucam.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.4.2017
Ověřený nákup
Tento potah je uplny smejd, po dvoch tyzdnoch sa zacal vsade trhat, vôbec ho neodporucam, zbytocne vyhodene peniaze.
Markéta M.
11.8.2016
Ověřený nákup
Již jsme vyzkoušeli v autě - perfektní. Našemu miláčkovi se pohodlně leželo.
Alena M.
4.8.2016
Ověřený nákup
Autopotah nám nevyhovuje. Zipy jsou nekvalitní. Jeden už se nám po pár používání rozbil. Takže jsme se vrátili k původní dece do auto.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.6.2016
Ověřený nákup
Zatím spokojenost. Produkt doporučuji
Miroslav Č.
26.11.2015
Ověřený nákup
Velmi kluzký potah, pes není v pohodě. Klouže. Nepochopil jsem navíc existenci předního zipu. Pes ve snaze, být blíž u pánečka vpředu, se pověsí na potah a zip se pod vahou psa otevře a prostor mezi předními sedadly je pak volný. Doporučil bych, aby zip byl zajistitelný a také aby (když už tu je) byl přes celou šířku a potah by tak byl použitelný i na jedno zadní sedadlo. Zatím mám spíše s tímto produktem rozpaky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.11.2015
Ověřený nákup
Dosud jsem výrobek nevyzkoušel. Jakmile budu mít zkušenosti, hodnocení udělám.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.5.2015
Ověřený nákup
špatné. Nelogicky fungující zipy a ve švech se trhá. Prostě je to krám. Nekupujte to. A výrobce www.exo-eko.cz Vás při pouhém upozornění, že se mu to jaksi nepovedlo, pošle do ...
Jan S.
23.4.2015
Ověřený nákup
Naprosto perfektní pro Škoda Octavia kombi 3. generace (r.v. 2014). Zabere celý prostor zadních sedadel a žádný bordel nenapadá okolo.
Dagmar H.
11.3.2015
Ověřený nákup
Manžel spokojen, výborné i na pracovní náčiní ;-)