Yenkee YBB 1522GY TARMAC batoh 3 v 1, 15,6" 45012156

Yenkee YBB 1522GY TARMAC batoh 3 v 1, 15,6" 45012156

Elegantní a praktický konvertibilní batoh TARMAC pro notebooky do 15,6" může být použit jako batoh, brašna nebo messenger. Je vhodný pro pracovní nebo běžné každodenní použití. Celý popis
1 239 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
869 Kč
-29%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1104968

Recenze (0)

Erika B.
28.4.2021
Ověřený nákup
Batoh je kvalitný, variabilný. Veľká spokojnosť.
Michal S.
13.4.2021
Ověřený nákup
Pekny batoh. Lehky, pekne zpracování. Super ma moznosti - batoh/pres rameno... za me super.
Petr B.
15.3.2021
Ověřený nákup
standardní combo batoh, teprve čas ukáže kvalitu provedení.
Vadim E.
22.2.2021
Ověřený nákup
Very nice.
Ivana V.
9.12.2020
Ověřený nákup
Skvělý batoh na notebook za dobrou cenu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.11.2020
Heureka recenze
Vypadá velmi dobře, účelně, byl za super cenu
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.11.2020
Ověřený nákup
Parádní pevný a stylový batoh na 15.6 ntb. Není příliš hluboký, ale to je v souladu s popisem
Styl
Pevnost
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.10.2020
Heureka recenze
3v1 - batoh, kufřík, taška na rameno Praktické poutko na připevnění ke kufru na kolečkách
Dost malý, moc věcí se do něj nevejde, ale to není cílem, je to taška na notebook, ne batoh na všechno.
Lucie V.
19.5.2020
Ověřený nákup
Praktická taška do práce. Vejde se notebook i svačina.
Radka L.
22.2.2020
Ověřený nákup
Výborný výrobek. Vlezou se tam v případě nouze 2 ntb. Přední kapsa prostorná i pro potřeby ženy. Jsem s ním velmi spokojená.
František S.
21.2.2020
Ověřený nákup
Za mě výborný. Není velký, vypadá dobře a kvalitně. Změna z batohu na brašnu a naopak je rychlá a funkční.
Jiří J.
25.11.2019
Ověřený nákup
Univerzální batoh, ideální velikost na notebook a další nezbytnosti. Lze nosit i jako taška přes rameno.
Ivana K.
14.11.2019
Ověřený nákup
Pěkný, elegantní design.
Milada H.
13.3.2019
Ověřený nákup
Fajn, pomer cena vykon urcite staci. Zadna fajnovka, nebo velikan to ale neni.