Boll Roo 12L Dutch Blue

Boll Roo 12L Dutch Blue

Batůžek Boll Roo je vhodný nejen do školky, školy a na sportoviště, ale i pro výlety do přírody. Anatomicky tvarované ramenní popruhy a polstrovaná zády zaručí zdravé nošení, od výšky 105 cm. Celý popis

default
default
default
default
default
895 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
869 Kč
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 670971006

Recenze (0)

Iveta A.
11.8.2021
Ověřený nákup
Perfektní batůžek pro děti na výlety. Je lehoučký, dobře sedí na zádech a ještě je pěkný, syn je z něj nadšený. Dcerka má stejný s motýlky.
velmi lehký, dostatek kapes
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.4.2021
Heureka recenze
lehký dcera je s ním velmi spokojená pěkný design skvělí na výlety plyšák jako bonus :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.4.2021
Ověřený nákup
Trochu jsem se bála, že na slečnu 122 cm bude malý, ale sedí výborně. Lehký, zvenku vypadá malý, ale uvnitř je prostorný. Malé překvápko - plyšová myška udělala radost. :-) Zipy na našem kusu jdou lehce. Nenápádné, ale silné reflexní prvky pro lepší bezpečnost dítěte. Plná spokojenost.
image.id
Veronika H.
29.12.2020
Ověřený nákup
Skvěle sedí na zádech. Dcera má 3 roky, výška 105 cm. Je lehký a uvnitř prostorný.
Lehký
Prostorný
Pěkně drží na zádech
Vypadá pěkně
Eva K.
25.8.2020
Ověřený nákup
Krásný, praktický, lehký batoh.
Tomáš N.
24.8.2020
Ověřený nákup
nadšení...
Herbert T.
21.5.2020
Ověřený nákup
moc pěkný
Jana H.
11.1.2020
Ověřený nákup
Najlepší rupsak pre deti,majú ho všetky deti v našej rodine.
Markéta S.
22.12.2019
Ověřený nákup
Perfektní ....
Martina Z.
13.11.2019
Ověřený nákup
Spokojenost
Eva B.
31.5.2017
Ověřený nákup
S výrobkem jsme spokojeni. Naprosto splňuje naše očekávání.
Jana M.
13.2.2017
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost. Pětiletému synovi se do batůžku vejde vše potřebné a dobře se nosí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2017
Ověřený nákup
Velmi špatně řešené zipy - dítěti jdou velmi těžko zavírat... nerozumím tomu, proč produkt za takovou cenu má tohle podceněno. Jinak je batoh hezký, kvalitně ušitý.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.12.2016
Ověřený nákup
Batůžek vypadá moc hezky, ale je to dárek k Vánocům, tak nevím, jak s ním bude vnučka spokojena. Na hodnocení je moc brzy. Poncarová
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.11.2016
Ověřený nákup
Moc pěkny patoh.