Marimex písková filtrace ProStar 4 10600003

Marimex písková filtrace ProStar 4 10600003

Pískové filtrační zařízení vhodné pro všechny druhy nadzemních bazénů do objemu 20m3. Pomáhá udržet průzračně čistou vodu v bazénu po celou letní sezónu. Celý popis
4 099 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
3 890 Kč
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 418439

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
24.2.2021
Ověřený nákup
Filtrácia je kvalitná, avšak dodana bez hadic a uchytov, čo môže byt problém ak nemáte poruke muža ktorý sa vyzná do toho čo k tomu treba dokúpiť. Zmontovat som ju zvládla sama podľa videa, priložený papierový návod je na dve veci..roztrhať a priložiť
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.1.2016
Ověřený nákup
Pre nafukovacie nadzemné bazény výborná. Super filtruje. pri správnej kombinácii (samozrejme neprehánať to ) s chemikáliami filtruje super.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.8.2020
Heureka recenze
tichý chod po složení, zapojení a spuštění nikde nic neteče ve srovnání s ostatními a po zkušenostech s jinými výrobky je to TOP
manuál není moc podrobný, člověk který nezná nebo nikdy nekompletoval filtraci může mít problém
Jiří D.
31.7.2020
Ověřený nákup
Spokojenost,pracuje jak má
Ivan K.
21.4.2020
Ověřený nákup
Vyborna filtracia, mame jej starsiu generaciu, ktora ma uz asi 10 rokov a az teraz sa musela menit z dovodu netesnosti veka ale motor stale bezi bez provlemov. Filtracia je super ale oproti strsej generacii je to krok spat.
Lahke zapojenie
V baleni su redukcie z 32 na 36mm hadicu
Dostupne nahradne diely na marimexovej stranke
V baleni su iba 2 stahovacie pasky (na spravnr zapojenie potrebujete 3)
Chyba otvor na odvzdusnenie (starsia generacia ho mala)
K starsej generacii bol dodavany liatinovy podvozok, k tejto sa dodava plastovy
Starsia generacia mala za motorom filter pre zachytenie vacsich necistot
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.7.2016
Ověřený nákup
NEDOPORUČUJEM!!!Som Váš stáli klient,no od teraz už si u Vás nekúpim nič!!!Zakúpeny tovar,nefunkčný!Od 11.9.2015 nemožem ho používať.Zo servisu mi poslali rozbite dieli,/znicili moj majetok/a reklamačné oddel.mi napíše,že si mám zaplatiť súdneho znalca!Koniec komunikácie zo strany Mall.sk!!!Dokonca už ani neodpovedajú na moje E-maili.Ďakujem Mall.sk,odvás už žiadny nákup!!!
Richard F.
3.1.2020
Ověřený nákup
spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.8.2018
Ověřený nákup
skvela filtracia, pripojeny mam aj solarny ohrev, takze filtracia ide kazdy den cca 8-11h ked svieti slnko a zatial bez problemov, tichy chod. Akurat vsetky spoje treba poriadne pretesnit teflonovou paskou, inak stale kvapkaju, v baleni nie su ziadne hadice na pripojenie, bolo treba prikupit.
Tomas S.
20.6.2018
Ověřený nákup
filtruje. mam tam skimmer aj ohřev a výkon je dostatecny (bazen 3,66/0,8m)
Libuše P.
10.6.2018
Ověřený nákup
Zatím filtruje, není co vytknout.
Alice P.
28.6.2017
Ověřený nákup
Výrobek funguje dle mých představ, jsem spokojená. Vcelku jednoduchá montáž i manipulace.
Marek P.
27.6.2017
Ověřený nákup
Spojení horního a spodního dílu,je něco příšerného,pořád z toho kape voda.podle mne ,otázka času,kdy ta plastová spona praskne.Čerpadlo je tiché,což potěšilo ,ale celkově bych si od Marimexu tento typ filtrace už nekoupil.
Miroslav K.
27.6.2017
Ověřený nákup
Při zahřátí čerpadlo píská. Ale jinak funguje bez problémů
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.9.2016
Ověřený nákup
Ok.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.8.2016
Ověřený nákup
výborné