Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 866726

Vega benzínový kultivátor MULTI 36-60

Vega benzínový kultivátor MULTI 36-60

45x

hodnoceno

86 %

spokojenost

3x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Benzinový kultivátor MULTI 36–60 Vega o výkonu 3,73 kW s variací záběru a s pracovním záběrem 60 cm. Kultivátor má kultivační nože o průměru 26 cm. Je vhodný pro kypření půdy, úpravu půdy před setím a zapracování drtě, hnojiva nebo rašeliny do půdy. Určeno pro menší až střední zahrady. Celý popis
7 890 Kč
Prodává MALL
7 890 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
26.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
2.4.2022
Heureka recenze
Usnadní práci na malých plochách
Katka P.
11.6.2021
Ověřený nákup
Odskušany. Zatial spokojnosť
Jozef Č.
11.6.2021
Ověřený nákup
Velmi dobra vec komunikácia a dodanie veĺmi dobré
Adam C.
21.4.2021
Ověřený nákup
Výkon motoru dostatečný, ale je nastaven na nízké pracovní otáčky. Otáčky nožů nízké. Nedokáže se zahrabat do půdy, nejvýše po spodní část převodovky. Kde je půda hutnější, tak nože pouze lehce škrábou povrch, nutno bejprve zrýt či jinak narušit. Regulace plynu přechází ze sytiče na pracovní otáčky a nízké otáčky, nic mezi tím, žádné zarážky, nutno citlivě ovládat a naučit se s tím. Šrouby se vibracemi povolují, nutno pravidelně kontrolovat. Návod k sestavení = katastrofa. Výrobce, dovozce ani prodejce neumí odpovědět, zda je převodovka v oleji, jaký olej se používá a jaký je interval výměny, případně zda se používá vazelína. Čištění rychlé a bezproblémové. Tento stroj byl koupen po delším zvažování, sledování uživatelských recenzí a videí. V souhrnu: stroj práci odvede, ale vzhledem k reklamou uváděným kvalitám je jeho celkový výkon slabší. Vhodný spíše na zahrady, na kterých se nepoužívá težší mechanizace a půda není příliš zhutnělá.
Mária N.
19.4.2021
Ověřený nákup
Jedenkrát vyskúšané zatiaľ v pohode
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.4.2021
Ověřený nákup
Nateraz funguje dobre. Otazka je, kolko vydrzi. Oproti nasmu staremu stroju z roku 1980, je to len taka hrkalka. Ten stary doteraz funguje akurat mu odisla startovacia spojka, ktoru uz dnes neviem zohnat.
Miloš Ď.
31.3.2021
Ověřený nákup
Dobry stroj.Pracuje ako ma,myslym,ze aj viac.Dosiel z polamanym krytom motora,z karburatora tecie benzin.Treba upravit uzaver nadrze.
Miroslav T.
24.3.2021
Ověřený nákup
Spokojnost
Michal V.
27.5.2020
Ověřený nákup
uz sme jeden mali a mame dva , len robit s tým treba
Josef M.
8.5.2020
Ověřený nákup
Je to moje druhá akvizice a je lepší násobně.Díky
Juraj H.
3.5.2020
Ověřený nákup
Za tú cenu dobrý stroj, technicky zameraný človek s tými nevýhodami vie žiť.
- biedny návod, rozmazané obrázky, nie je uvedená špecifikácia motorového oleja, iba viskozitná trieda
- spojka inak zaberá pri studenom motore a inak pri zohriatom - treba nastavovať počas práce
-spracovanie mohlo byť kvalitnejšie - tenké a slabé riadidlá sa pri tvrdšej zemine krútia ako tanečnica lambady, hlavne ak potrebujete udržať potrebný smer; viečko nádrže pôsobí dojmom "čo sklad dal".…
- lanko plynu je dosť našponované, znieslo by pár cm navyše, keď sa pri práci krútia slabé riadidlá.
Vladimír K.
25.4.2020
Ověřený nákup
Znova sa mi stalo, že výrobok bol poškodený. Návod na motáž je málo zrozumiteľný, fotografie sú nekvalitné, nezreteľné. Motáž treba robiť intuitívne, skúšať ako sa dá. Nový motor naskočil na druhé zatiahnutie a chodí dobre, výkon je dotatočný. Páčkou regulácie výkonu sa medzi polohami pomaly - rýchlo nedá zistiť žiadny rozdiel. Motor ide stále rovnako, ale vyhovujúco, S kultivátorom sa pracuje pohodlne. Zaistenie nožových sekcií na hriadeli by mohlo byť vyriešené praktickejšie, aby sa pri uvoľňovaní poistiek nemuselo používať náradie. Celkovo: dobrý stroj.
Michal P.
5.4.2020
Ověřený nákup
Skvělá masinka
Lenka V.
23.3.2020
Ověřený nákup
Na střední prostory výborný
Jaroslav C.
16.3.2020
Ověřený nákup
Výborný stroj dostatočný výkon aj v ťažkej pôde, štart na prvý krát,zatiaľ veľká spokojnosť za tú cenu👍
Ľahký štart,cena,výkon aj v ťažkej pôde.
Slabý návod ťažko sa podľa neho montuje,popis montáže bieda obrázky rozmazané .Trochu mi to dalo zabrať 🤨 Pozor chýba olej pre 4takty SAE 30 0,6l treba naliať!