Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 817064

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V-476, white

Helpmation Bezdotykový dávkovač mýdla V-476, white

Skvělý pomocník v domácnosti, na pracovišti, nebo ve zdravotnických zařízeních. Bezdotykové ovládání zaručuje maximální hygienu. Tento systém je velmi hygienický a zajistí snížení výskytu bakterií. Objem nádoby dávkovače je 220 ml. Celý popis
899 Kč
Zboží od: MALL
899 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 2 kusy
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

Již zítra na výdejním místě
Již zítra na vaší adrese

Popis

Bezdotykový dávkovač mýdla V476 white

  • 100% bezdotykový provoz sníží výskyt bakterií
  • patentovaný design s čistými liniemi od designéra
  • vhodný pro tekuté mýdlo, saponát (jar), dezinfekční prostředky
  • funkce „No Drip“ mýdlo neodkapává
  • hlavní vypínač a baterie chráněny proti vlhkosti
  • velký plnící otvor pro snadné plnění mýdla
  • signalizace dávkování mýdla
  • rychlé a tiché dávkování mýdla
  • úsporný provoz na baterie (nejsou součástí balení)
  • objem nádobky 220 ml

Bezdotykový provoz Bezdotykové ovládání dávkovače mýdla zaručuje maximální hygienu a jednoduchost ovládání. Nemusíte mačkat žádné tlačítko, které je plné bakterií. Jednoduše vložíte ruku pod senzor dávkovače, který Vám automaticky mýdlo nadávkuje do dlaně. Tento systém je velmi hygienický a zajistí snížení výskytu bakterií.

Funkce „No Drip” Bezdotykový dávkovač mýdla Helpmation je vybaven funkcí „NO DRIP“. Po nadávkování mýdlo neodkapává ze zásobníku. Prostor okolo dávkovače zůstane vždy hygienicky čistý.

Jedinečný design dávkovače od návrháře Bezdotykový dávkovač mýdla V-476 bude chloubou každé koupelny či kuchyně. Byl navržen s ohledem na moderní design, funkčnost a spolehlivost. Křivky dávkovače jsou inspirovány přírodou.

Nízká spotřeba a napájení Napájení elektroniky dávkovače mýdla je zajištěno pomocí 4 kusů baterií typu LR03/AAA, které vydrží plnit svou funkci minimálně 12 měsíců, za předpokladu použití kvalitních alkalických baterií.

Zásobník mýdla Dávkovač V-476 nabízí velký plnící otvor pro snadné doplnění tekutého mýdla. V přední části dávkovače je umístěno průhledné okénko, které zobrazuje hladinu mýdla v zásobníku. Víte přesně, zda je třeba mýdlo doplnit. Velikost zásobníku na mýdlo je 220 ml.

Využití bezdotykového dávkovače Bezdotykový dávkovač mýdla Helpmation je možné používat na tekuté mýdlo, saponát (jar), dezinfekci a tekutá tělová mléka. Jeho používání zajistí hygienické mytí rukou v koupelně, kuchyni, restauraci, nemocnici, lékařské ordinaci, kosmetickém salonu, penzionech či hotelech.

Nechte se dále inspirovat z naší nabídky: