Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 624006001

Sony Alpha 5000 + 16-50 mm + 55-210 mm Black (ILCE5000YB.CEC)

Sony Alpha 5000 + 16-50 mm + 55-210 mm Black (ILCE5000YB.CEC)

Sony Alpha 5000 (ILCE5000YB.CEC) fotoaparát s výměnnými objektivy. Disponuje snímačem APS-C v kvalitě digitální zrcadlovky s rozlišením 20,1 Mpix. 3" LCD je výklopný o 180°, videozáznamy Full HD. Má lehké tělo o hmotnosti 210 g a tenký profil. V sadě s objektivem 16–50 mm s motorovým zoomem a teleobjektivem 55–210 mm. Celý popis
Produkt se již neprodává
17 590 Kč
Zboží od: MALL
17 590 Kč

Popis

Navrženo pro snadnou manipulaci

Veškerý výkon a flexibilita fotoaparátu s výměnnými objektivy je vám k dispozici při cestování nalehko díky novému modelu α5000 – oslnivý výkon v lehkém provedení – nejlehčí digitální fotoaparát s výměnným objektivem na světě.

Vytvářejte úchvatné snímky a videozáznamy

Zachyťte detaily a vytvořte rozostření s 20,1Mpix snímačem CMOS Exmor® APS-C. Vysokorychlostní obrazový procesor BIONZ X od Sony věrně reprodukuje textury a detaily. Nastavení citlivosti až na ISO 16000 umožňuje snímat slabě osvětlené scény bez blesku.

Videozáznam Full HD

Stiskněte tlačítko MOVIE a nahrávejte ve Full HD a formátu AVCHD. Režim 60i/50i (NTSC/PAL) pro plynulé výsledky nebo 24p/25p (NTSC/PAL) pro filmový vzhled. Automatické ostření pro skvělé výsledky a Dolby® Digital Stereo Creator pro precizní zvuk.

Dokonale komponované autoportréty

Nyní se snadno vyfotografujete v ideální póze. Stačí vyklopit displej LCD a doladit kompozici. Zoom s čistým obrazem zachová zřetelný obraz i při přiblížení a efekt pro měkké tóny pleti chytrým způsobem vyhladí všechny vrásky a oživí barvy.

Pohodlné používání

Snímání je nyní snadné díky praktickým funkcím, jako je zřetelný, jasný displej LCD s náklonem až 180 stupňů. K dispozici je též vestavěný vysunovací blesk a ovládání zoomu speciálně navržené pro snadné zoomování jednou rukou.

Sdílejte snímky jedním dotykem

Žádné kabely ani připojení – umístěte fotoaparát k telefonu nebo tabletu s NFC a vytvořte spojení pomocí Wi-Fi. Pak již sdílejte fotografie a videa mp4. Aplikace Smart Remote Control Embedded umožňuje ovládání fotoaparátu z telefonu či tabletu.

Vyberte si správný objektiv pro svůj záměr

Díky široké nabídce výměnných objektivů s bajonetem E si vždy vyberete ideální objektiv pro svůj záměr. Vše od výkonných zoomů po makroobjektivy pro záběry zblízka – díky adaptéru můžete využít i objektivy s bajonetem A.

Naprostá tvůrčí kontrola

S automatickým režimem vytvoříte skvělé fotografie. Díky režimu Photo Creativity snadno upravíte rozostření pozadí, jasu, barev and živosti snímku. Přidejte obrazové efekty nebo si stáhněte funkce pro úpravy ze služby PlayMemories Camera Apps