Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Odrůda
Vinařská oblast
Typ vína
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
VINAŘSTVÍ ALBERT BOILLOT Ve vínu hledejte tóny citrusů, zelených jablek a hrušek. Víno je svěží, ovocné, minerální a pár měsíců na sudu mu dodává příjemnou dochuť. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13,9 %.
můžete mít 2.5. - 6.5.
VINAŘSTVÍ BERNARD MILLOT Svěží, minerální víno s krásným průběhem zrání v lahvi. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13 %.
můžete mít 2.5. - 6.5.
VINAŘSTVÍ BERNARD MILLOT Toto víno je ideální pro začátek objevování Meursaultů. Minerální víno s tóny citrusů a typickou máslovou dochutí, pocházející z dubových sudů. S přibývajícím věkem rostoucí plnost, s rozvojem do medových tónů. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13 %.
můžete mít 2.5. - 6.5.
VINAŘSTVÍ BERNARD MILLOT Další reprezentant rodiny Meursaultů od Bernarda Millota. Květinové tóny s nádechem citrusů a broskví, mineralita, svěžest. S přibývajícím věkem rostoucí plnost a přicházející máselné a medové tóny. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13 %.
můžete mít 2.5. - 6.5.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Pla de Bages, z odrůdy Picapoll, vyskytující se pouze v této oblasti. Má světle žlutou barvu, aroma svěží s tóny květin, jasmínu, citrusového ovoce, meruněk a med
můžete mít 25.4. - 26.4.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Godello. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované. Má slámově žlutou barvu s nazelenalým okrajem, komplexní a intenz
můžete mít 25.4. - 26.4.
Světle slámově žlutá barva se zlatými zvýrazněními, víno má elegantní a soustředěnou vůni s dobrou komplexností a vyznačuje se meruňkami
můžete mít 25.4. - 26.4.
Víno vyrobené ve vinařství Montenisa v regionu Franciacorta. Má světle žlutou barvu, jemné a elegantní perlení s krémovou pěnou. Ovocná vůně s tóny bílých broskví, chlebové kůrky a dotekem kvasnic. Ch
můžete mít 25.4. - 26.4.
Při pohledu má krásnou světle žlutou barvu se zlatými odstíny, jasnou a krásnou texturou. Při přivonění odhaluje různé vůně v převaze ovocné a květinové broskve. Na konci je dokonce náznak čerstvých
můžete mít 25.4. - 26.4.
Jemné vůně bílých jarních květin a ovocných sadů se linou nosem, zatímco čerstvé lehké chuťové buňky si užívají chuť žluté broskve a jablka. Závěr je ostrý a čistý.
můžete mít 25.4. - 26.4.
Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blanc 0,75l – Po vylisování probíhala fermantace při nízké teplotě v nádržích z nerezavějící oceli. Druhá fermentace probíhala v láhvi 12 měsíců. Barva je zeleně žlutá
můžete mít 25.4. - 26.4.
Sklizeň hroznů je prováděna ručně. Hrozny pocházejí z 30–40 letých vinic. Fermentace probíhá při nízké teplotě (15°C) v nerezových kádích. Druhotná fermentace probíhá na lahvi a to 18–20 měsíců. Bar
můžete mít 25.4. - 26.4.