Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Albert Boillot Bourg. Chardonnay 2019 Bernard Millot Meursault En La Barre 2018
Albert Boillot Bourg. Chardonnay 2019

VINAŘSTVÍ ALBERT BOILLOT Ve vínu hledejte tóny citrusů, zelených jablek a hrušek. Víno je svěží, ovocné, minerální a pár měsíců na sudu mu dodává příjemnou dochuť. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13,9 %.

můžete mít 2.5. - 6.5.

Bernard Millot Bourg. Chardonnay 2018 Bernard Millot Meursault En La Barre 2018
Bernard Millot Bourg. Chardonnay 2018

VINAŘSTVÍ BERNARD MILLOT Svěží, minerální víno s krásným průběhem zrání v lahvi. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13 %.

můžete mít 2.5. - 6.5.

Bernard Millot Meursault En La Barre 2018 Bernard Millot Meursault En La Barre 2018
Bernard Millot Meursault En La Barre 2018

VINAŘSTVÍ BERNARD MILLOT Toto víno je ideální pro začátek objevování Meursaultů. Minerální víno s tóny citrusů a typickou máslovou dochutí, pocházející z dubových sudů. S přibývajícím věkem rostoucí plnost, s rozvojem do medových tónů. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13 %.

můžete mít 2.5. - 6.5.

Bernard Millot Meursault Les Vireuils 2018 Bernard Millot Meursault Les Vireuils 2018
Bernard Millot Meursault Les Vireuils 2018

VINAŘSTVÍ BERNARD MILLOT Další reprezentant rodiny Meursaultů od Bernarda Millota. Květinové tóny s nádechem citrusů a broskví, mineralita, svěžest. S přibývajícím věkem rostoucí plnost a přicházející máselné a medové tóny. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13 %.

můžete mít 2.5. - 6.5.

Abadal Picapoll 0,75l 2017 Bernard Millot Meursault Les Vireuils 2018
Abadal Picapoll 0,75l 2017

Bílé víno suché, z vinařské oblasti Pla de Bages, z odrůdy Picapoll, vyskytující se pouze v této oblasti. Má světle žlutou barvu, aroma svěží s tóny květin, jasmínu, citrusového ovoce, meruněk a med

můžete mít 25.4. - 26.4.

Altos de Torona Godello 0,75l 2018 Bernard Millot Meursault Les Vireuils 2018
Altos de Torona Godello 0,75l 2018

Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Godello. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované. Má slámově žlutou barvu s nazelenalým okrajem, komplexní a intenz

můžete mít 25.4. - 26.4.

Antinori Mezzo Braccio Bianco 0,75l 2012 Antinori Montenisa Franciacorta Cuvee Royale 0,75l
Antinori Mezzo Braccio Bianco 0,75l 2012

Světle slámově žlutá barva se zlatými zvýrazněními, víno má elegantní a soustředěnou vůni s dobrou komplexností a vyznačuje se meruňkami

můžete mít 25.4. - 26.4.

Antinori Montenisa Franciacorta Cuvee Royale 0,75l Antinori Montenisa Franciacorta Cuvee Royale 0,75l
Antinori Montenisa Franciacorta Cuvee Royale 0,75l

Víno vyrobené ve vinařství Montenisa v regionu Franciacorta. Má světle žlutou barvu, jemné a elegantní perlení s krémovou pěnou. Ovocná vůně s tóny bílých broskví, chlebové kůrky a dotekem kvasnic. Ch

můžete mít 25.4. - 26.4.

Attems Friulano 0,75l Antinori Montenisa Franciacorta Cuvee Royale 0,75l
Attems Friulano 0,75l

Při pohledu má krásnou světle žlutou barvu se zlatými odstíny, jasnou a krásnou texturou. Při přivonění odhaluje různé vůně v převaze ovocné a květinové broskve. Na konci je dokonce náznak čerstvých

můžete mít 25.4. - 26.4.

Attems Ribolla Gialla 0,75l 2016 Bodega Alsina Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blancs 0,75l
Attems Ribolla Gialla 0,75l 2016

Jemné vůně bílých jarních květin a ovocných sadů se linou nosem, zatímco čerstvé lehké chuťové buňky si užívají chuť žluté broskve a jablka. Závěr je ostrý a čistý.

můžete mít 25.4. - 26.4.

Bodega Alsina Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blancs 0,75l Bodega Alsina Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blancs 0,75l
Bodega Alsina Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blancs 0,75l

Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blanc 0,75l – Po vylisování probíhala fermantace při nízké teplotě v nádržích z nerezavějící oceli. Druhá fermentace probíhala v láhvi 12 měsíců. Barva je zeleně žlutá

můžete mít 25.4. - 26.4.

Bodega Alsina Cava Alsina Sarda Semi-seco 0,75l Bodega Alsina Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blancs 0,75l
Bodega Alsina Cava Alsina Sarda Semi-seco 0,75l

Sklizeň hroznů je prováděna ručně. Hrozny pocházejí z 30–40 letých vinic. Fermentace probíhá při nízké teplotě (15°C) v nerezových kádích. Druhotná fermentace probíhá na lahvi a to 18–20 měsíců. Bar

můžete mít 25.4. - 26.4.