Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Odrůda
Vinařská oblast
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Suché bílé víno z italské oblasti Benátsko
můžete mít 19.4. - 22.4.
Atraktivní a svěží víno s jemnou vůní květin a tropického ovoce. Ovocná chuť s jemnými tóny broskví. Svěží kyselinka se skvěle vyváženým ovocným charakterem.
můžete mít 18.4. - 19.4.
Veltlínské zelené s pikantní vůní po šípku a třešních, svěží, na patře zanechá lehkou citrusovou chuť, precizní kyselinka.
můžete mít 19.4. - 22.4.
Víno Passerina řady „Casanova“ se představuje elegantním květinovým aroma, na patře čerstvé víno, ve kterém převládají květinové tóny v kombinaci s příjemnou kyselinkou. Víno Passerina je výtečné jako aperitiv k těstovinám, bílému masu nebo k čerstvým a středně vyzrálým sýrům.
můžete mít 22.4. - 23.4.
Jemný a elegantní ryzlink s vůní citrusů a jablek. Spojení jemné kyselosti s ovocem činí z tohoto vína opravdový zážitek z Mosel Riesling.
Skladem u partnera
Suché červené víno z italské oblasti Abruzzo. Intenzivní ovocná vůně i chuť. Příjemná kyselinka a spíš nižší tříslovina. Vynikající poměr kvalita x cena. Výhodné 1,5 litrové balení.
můžete mít 19.4. - 22.4.
Světle zelenkavá barva se zlatavým nádechem.
můžete mít 19.4. - 22.4.
Malá sada výjimečných tramínů vyrobených z hroznů v cukernatosti jež se urodí jednou za 20 let doplněné sladkým nazrálým ryzlinkem.
můžete mít 22.4. - 23.4.
Víno s vyšší kyselinkou, méně elegantní oproti Vermentinu Blu. Je více svěží. V chuti poznáte citrusy a nezralé ovoce.
můžete mít 19.4. - 22.4.
Bílé polosuché víno z vinařské oblasti kolem řeky Mosely
můžete mít 19.4. - 22.4.
VINAŘSTVÍ ALBERT BOILLOT Ve vínu hledejte tóny citrusů, zelených jablek a hrušek. Víno je svěží, ovocné, minerální a pár měsíců na sudu mu dodává příjemnou dochuť. Objem 0,75l, obsah alkoholu 13,9 %.
můžete mít 24.4. - 26.4.
Chuťově je toto víno elegantní, bohaté a vrstvené. Jasně je možné vysledovat přítomnost minerálů a bílých jablek. Víno je velmi svěží. Pikantní hořkost, která se objeví a pak během několika vteřin zmizí, jako by na Vás mrkla.
můžete mít 19.4. - 22.4.