Eilles Tee Sonne Asiens 4x 25 sáčků

Eilles Tee Sonne Asiens 4x 25 sáčků

Porcovnaný Eilles Tee Sonne Asiens je jemně trpký zelený čaj s citrónovou trávou a exotickým aroma citrusových plodů. Má osvěžující chuť a je velice chutný i chlazený. Celý popis
303 Kč
3,03 Kč/ks
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
27.1.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 520868

Hodnocení (39)

96 %
534 x
44 x
31 x
20 x
10 x

Recenze (23)

Všechny recenze
Autor si přál zůstat v anonymitě
Výborná čajová směs, sáček ideálně dát do čajové konvičky, chutná výborně s citrónem a medem. Pocit jako v čajovně.
Branislav K.
6/5

Hodnocení (39)

96 %
534 x
44 x
31 x
20 x
10 x

Recenze (23)

Autor si přál zůstat v anonymitě
13.1.2021
Heureka recenze
Výborná čajová směs, sáček ideálně dát do čajové konvičky, chutná výborně s citrónem a medem. Pocit jako v čajovně.
Branislav K.
31.12.2020
Ověřený nákup
6/5
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.9.2020
Heureka recenze
Lahodná chuť. Kupuji opakovaně.
Martina G.
25.7.2020
Ověřený nákup
Výborný čaj.
Veronika K.
9.6.2020
Ověřený nákup
Veľmi chutný čaj. Hoci je vo vrecúškach, vyrovná sa chuťou dobrým sypaným čajom.
Iva K.
28.5.2020
Ověřený nákup
Tento caj jiz kupujeme dlouhou dobu a s jeho kvalitou jsme spokojeni
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.4.2020
Heureka recenze
Vynikající čaj s jemnou příchutí
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.3.2020
Heureka recenze
Skvělý čaj, nakupuji opakovaně
Ing. Andrea V.
27.11.2019
Ověřený nákup
Jeden z nejlepších zelených čajů od německé firmy Eilles. Doporučuji všem! Na Mallu mají super větší balení za dobrou cenu. Každému tato kombinace jemného zeleného čaje s citrusy velice chutná a ptají se mne, kde jsem ho koupila... :-) Výborný je teplý i studený, také vhodný na detoxikaci a vyčištění organizmu!
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.5.2019
Ověřený nákup
Velmi chutný čaj.
Tomáš K.
7.3.2018
Ověřený nákup
Výborný čaj
Nora S.
5.2.2018
Ověřený nákup
Vyborny zeleny caj s jemnou prichutou citronu, jeden z najlepsich zelenych cajov chutovo. Kedze zeleny caj celkovo nemam rada, kupa tohto produktu je dokazom jeho kvality.
Konštantín Š.
14.2.2017
Ověřený nákup
Výrobok je výborný a predovšetkým má veľmi dobré kvalitatívne vlastnosti za primeranú cenu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.11.2015
Ověřený nákup
Skvelý čaj citrónovou trávou . Odporúčam
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.10.2015
Ověřený nákup
Výborný ochucený čaj, ideální do konvičky s citronem a medem.