NIKAL Omáčka k pečeni
Popis
Příprava: Jako samostatná omáčka – ve 1/4 litru teplé vody nebo teplého mléka rozmíchejte metlou na sníh plnou polévkovou lžíci Omáčky k pečeni (cca 25g), krátce povařte a chutná omáčka je hotová.
Tip NIKAL®: Vezměte namísto vody nízkotučné mléko. Čím více mléka použijete, tím bude omáčka smetanovější, avšak s málo kaloriemi!
K nastavování, zahušťování, kořenění: Vlastní omáčku doplňte vodou nebo mlékem, metlou na sníh vmíchejte odpovídající množství omáčky k pečeni NIKAL® a krátce povařte. Chutné obměny: Chuť Omáčky k pečeni NIKAL® není pro vás pevně stanovena. Můžete ji zcela individuálně dochutit vínem, cibulí, houbami nebo zjemnit smetanou. Vaší představivosti a kuchařskému umění se meze nekladou!
Složení: Rýžová mouka, bramborový škrob, granulovaný zeleninový vývar (koření – obsahuje sóju, palmový tuk), látka zvýrazňující chuť: glutamát sodný (E621) , laktóza, dextróza, kvasnicový extrakt, cibulový prášek, mořská sůl, inulin (vláknina z čekanky), palmový tuk ** , rajčatový prášek, koření (obsahuje hořčici), karamelový cukr, maltodextrin, kuchyňská sůl
) vyrobeno na rostlinné bázi, např. kukuřice, cukrová řepa
) Společnost NIKAL má dodavatele palmového tuku s garancí, že dodaný tuk pochází z udržitelného zemědělství. Musí být předloženy příslušné certifikáty.
Alergenní látky: sója a sójové výrobky, mléko a mléčné výrobky, hořčice a výrobky z hořčice
Skladujte v suchu.
Vyrobeno v Německu
Prodej: NIKAL s.r.o., Lesná 102, 67102 Šumná