SENCOR autolednička SCM 2224BL

SENCOR autolednička SCM 2224BL

Autochladnička o objemu 24 l pojme 6×1,5 l nebo 5×2 l lahví. Autochladnička má zelený či červený LED indikátor chlazení či ohřívání. Sencor SCM 2224BL obsahuje ventilační systém s bezkartáčovým motorem. Celý popis
Od prodejce MALL
2 299 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 899 Kč
-17%

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1372233

Recenze (0)

Veronika K.
27.8.2021
Ověřený nákup
Chladici box je opravdu velmi prostorny a ani na plny vykon enni prilis hlucny. Otestovali jsme jej na vylete autem, meli jsme jej v kufru a vepredu nebyl vubec slyset. Chladi velmi dobre, samozrejme lepsi kdyz se do nej daji veci jiz studene a tim padem jen udrzuje teplotu, ale koupili jsme pet lahve s pitim pokojove teploty a behem par hodin byly studene. UDrzovaci reszim je take velmi dobry a ikdyz je box vypnuty a neotvira se dokaze pres celou noc krasne udrzet teplotu obsahu, takze neni potreba si delat starosti a mit jej zapojeny neustale. Je sice trochu tezci a pokud jej naplnite tak neni dobre nosit jej za ucho/drzadlo protoze se probiha (klouby na bocich nejsou tak silne) ale to nevidim jako vadu. Urcite doporucuji. Na teply obsah jsme jeste nezkouseli.
cenove dostupny
velmi prostorny
neprilis hlucny
zapojeni v uate i do bezne zasuvky
chladi, hreje, udrzuje
pri kompletnim naplneni neni dobre brat za ucho, zlomilo by se
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.7.2020
Heureka recenze
Box v provozu 7 dní a nocí v kuse. Bez problémů jak na max výkon tak i na ecco provoz. Používán ve stanu a karavanu ve velmi slunečném počasí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.7.2020
Ověřený nákup
Vynikajúco chladí. Ľahká manipulácia. Som Veľmi spokojná
Jaroslav S.
9.3.2020
Ověřený nákup
Skvělá chladnička
Filip R.
13.7.2019
Ověřený nákup
Jsem spokojený za tuto cenu plní svůj účel, při teplotě v pokoji cca 28 stupňů jsem se dostal na cca 11 stupňů uvnitř ledničky, mód Eco je skoro neslyšitelný, spal jsem klidně s ledničkou metr od hlavy a chladnička udržovala na tento mód cca 13 stupňů. Kondenzátu nebylo moc ale je dobré občas osušit dno. Běžela týden v kuse na max výkon přes den a Eco přes noc a bez problémů. Má automatické vypnutí při zhasnutí motoru auta. Mohu doporučit, design také pěkný, uvnitř je jedna dělící mřížka která je posuvná.
Katarina V.
28.12.2021
Ověřený nákup
Vyborny produkt, pekny dizajn, spokojnost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.8.2021
Heureka recenze
energeticka narocnost F dorazil mi poniceny hned na dvou mistech
Petr F.
19.8.2021
Ověřený nákup
Skvela lednice, dobra cena.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.8.2021
Ověřený nákup
Nebol som spokojný. V aute počas jazdy cez nerovnosťi Chytajú lopatky o vrchnú mriežku a Vytvára to škrkavý zvuk. Po dlhšom používaní sa o potrebujú Jozef
Lenka K.
5.8.2021
Ověřený nákup
Zatím byla lednička použita pouze 2x, vše bez problému.
Martin H.
5.1.2021
Ověřený nákup
Kvalitu ohodnotím až v létě, jinak teď v zimě doma vyzkoušeno a je funkční...je to chladnička a tak je potřeba k tomu přistupovat.
Fajn zpracování.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2020
Ověřený nákup
Splnuje ocekavani za danou cenu
Viko lze zamknout a podeprit pri otevreni
Eko mod
Teplotu ve vyratem aute pouze udrzuje, takze nutne vsechno predem vychladit (ale to je asi zamer prosuktu)
Boris K.
6.8.2020
Ověřený nákup
Tuto autochladničku používám při dovolenkových pobytech v místech.. , kde není na pokoji lednička.Výhoda je, že v noci při přepnutí na menší výkon je takřka nehlučná. Jsem maximálně spokojen.
Jindřich V.
26.7.2020
Ověřený nákup
Spokojenost.
Pavel B.
15.5.2020
Ověřený nákup
Perfektní