10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 723239

Stadler Form Viktor Black

Stadler Form Viktor Black

Čistička vzduchu Stadler Form VIKTOR černý. Viktor jasně dokazuje, jak je možné dosáhnout čistého ovzduší a to se špičkovými CADR hodnotami. Speciální filtr čistí vzduch, zatímco filtr s aktivním uhlím eliminuje nepříjemné pachy. A spolu s pěti rychlostními stupni (velmi tichý až silný) a nočním režimem (tlumící LED diody) vás Viktor nikdy neokrade o klidný spánek! Celý popis
5 690 Kč
Zboží od: MALL
5 690 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

Již zítra na výdejním místě
2.4.2024 na vaší adrese

Popis

Vlastnosti

VIKTOR – pro chvíle oddechu!

Čistič vzduchu VIKTOR je opravdovým nepřítelem znečištěného ovzduší v místnosti. Tento unikátní přístroj švýcarské značky Stadler Form dokáže vaše okolí zbavit např. prachu, cigaretového kouře a pylů. Ze vzduchu je ale schopen odstranit také všemožné bakterie a viry, které na nás všechny každodenně útočí.

Filtrace vzduchu je navíc u VIKTORA velmi rychlým procesem. Na nejvyšší z pěti rychlostí totiž dokáže za jednu hodinu přefiltrovat až 200 m3 vzduchu, takže pro něj není žádným problémem ani místnost o velikosti 50m3. To vše navíc zvládne při velmi nízké spotřebě energie.

Viktor v sobě kombinuje hned tři filtrační systémy: Předfiltr zachytí větší nečistoty jako prach, vlasy nebo zvířecí chlupy, uhlíkový filtr zase z ovzduší odstraní veškeré pachové částice. Absolutním unikátem však je patentovaný HPP filtr, který škodlivým částicím jako jsou pyl, kouř z cigaret nebo bakterie a viry dodá elektrický náboj. Díky tomu jsou pak tyto částice bezpečně zachyceny v kovové mřížce uvnitř filtru, kterou stačí pravidelně proplachovat tekoucí vodou.

Velkou výhodou VIKTORA jsou oproti konkurenci velmi kompaktní rozměry, díky kterým je možné přístroj umístit opravdu kamkoliv – třeba i do ložnice. Vzhledem k jeho maximální hlučnosti 45 dB je totiž větší šance, že vás při spánku bude rušit oddechování partnera/partnerky než VIKTOROVO pracovní nasazení. Mezi další funkce přístroje pak patří noční režim, časovač nebo možnost přidání oblíbené aroma esence, která zaplní místnost vůni spolu s vyčištěným a čerstvým vzduchem.

V roce 2011 získal Viktor známku kvality nadace ECARF – ECARF je Evropské centrum pro výzkum alergií a sídlí v německém Berlíně a jeho hlavím cílem je zlepšovat povědomí a znalosti o alergiích, snižovat dopady tohoto onemocnění na pacienty i společnost, zlepšit výzkum alergií a také podporovat Globální evropskou síť pro alergie a astma – GA²LEN.




Skladný a štíhlý

Kompaktní rozměry umožňují Viktora umístit kamkoli. Nabízí štíhlé tělo a moderní design, a tak se za něj nebudete stydět ani v moderních domácnostech. Působí totiž jako stylový doplněk.

Patentovaný HPP filtrační systém

Jedinečný systém dodá škodlivým částicím náboj a ty jsou následně bezpečně uchyceny v kovové mřížce uvnitř filtru. HPP filtr není třeba měnit, stačí jej pravidelně proplachovat tekoucí vodou.

Jemný výkon nebo smršť? Vyberte si.

Díky pěti rychlostním stupňům je VIKTOR schopen pracovat kdykoliv a kdekoliv, např. i v ložnici. Jeho hlučnost nikdy nepřekročí 45 dB, tedy úroveň šepotu.

Intuitivní ovládací panel

Díky přehlednému ovládacímu panelu umístěnému na horní straně přístroje budete mít veškeré funkce neustále pod kontrolou. Umístění panelu zároveň umožňuje permanentní přehled o aktuálním nastavení přístroje.

Čistý a voňavý domov

VIKTOR umožňuje přidání několika kapek vaší oblíbené aroma esence. Kromě filtrace vzduchu tak má i aromaterapeutické účinky.

2 barevná provedení

Vyberte si VIKTORA, který se vám nejvíce zamlouvá.

technické parametry

  • Příkon: 10 – 34 W
  • HPP ™ filtrační systém
  • Předfiltr
  • Aktivní uhlíkový filtr
  • Noční režim
  • Dávkovač vůně
  • Určeno pro rozměry místnosti do 125m3/50m2
  • Vzduchový výkon: až 200 m3/hod.
  • Koncentrace ozónu: < 0.05 ppm (splňuje zdravotní normy)
  • Rozměry: 451 × 196 × 246 mm
  • Hlučnost: 45 dB
  • Hmotnost: 5,5 kg
  • Barva: černá

Dále doporučujeme: