Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 960540

BEBA COMFORT 3 HM-O (6x800 g)

BEBA COMFORT 3 HM-O (6x800 g)

123x

hodnoceno

96 %

spokojenost

27x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
BEBA Comfort 3 HM-O je instantní prémiová mléčná kojenecká výživa s bakteriemi mléčného kvašení L.reutri. Vhodný pro děti od ukončeného 12. měsíce. Celý popis
Ušetříte 720 Kč 2 934 Kč
2 214 Kč
369 Kč/ks
Prodává MALL
Ušetříte 720 Kč 2 934 Kč
2 214 Kč
369 Kč/ks
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Ivana B.
20.4.2022
Ověřený nákup
Mléko Beba comfort 3HM-O dlouhodobě vnoučkovi vyhovuje k plné spokojenosti nás všech. Dárek potěšil.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.4.2022
Heureka recenze
zasláno i s dárkem
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.10.2021
Ověřený nákup
Mléko používáme od narození, takže nemáme zkušenost s jiným.
Věra K.
12.6.2021
Ověřený nákup
Mléko beba je pro mě jednička a dcerka je moc spokojená. Hodnotila jsem takto z důvodu, že mi bylo doručeno pouze 6 plechovek mléka a avizovaný dárek jsem neobdržela. Hned po převzetí zásilky jsem toto chtěla řešit a reklamovat, bylo mi odpovězeno, že byl požadavek předán dál a budou mě kontaktovat. Toto se stalo před více než třemi týdny a zatím stále bez reakce. Již ani nedoufám v řešení, ale toto jednání mě dost vytočilo. Cena šesti balení nebyla tak výhodná, abych si ho koupila příště, když k němu neobdržím slibovaných 12 balení tekuté beby.
Petra J.
3.6.2021
Ověřený nákup
jsme velmi spokojeni,malemu moc chutna
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.3.2021
Ověřený nákup
Tovar som objednal, zaplatil a z nevysvetlitelného dóvodu mi bola zásielka zablokovaná a riešenie neprichádzalo. Dovolanie sa na infolinku je nemožné, odpoveď na email je niekoľko dňová. Objednávku bez informácie a bezdôvodne zrušili. Az na moje naliehanie a doslova pohrozenie stažnosťou na príslušné orgány sa to pohlo. Objednávka mi bola poslaná no dokopy to trvalo skoro 15 dní. Do tohtomomentu som bol spokojný veľmi no po tomto prípade prehodnotím daľšie svoje objednávky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.2.2021
Heureka recenze
kvalita
Kateřina Š.
3.2.2021
Ověřený nákup
Jsme spokojení, jen oproti "2" více ulpívá na plastových lahvích a hůře se čistí
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.11.2020
Heureka recenze
vnučce chutná
Andrea N.
3.11.2020
Ověřený nákup
Na Bebu nedam dopustit
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.10.2020
Ověřený nákup
Pri objednani bol pri tovare darcek - detsky pribor tescoma, kt.mi nebol doruceny a po reklamacii mi nebola ponuknuta nahrada :(.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.10.2020
Heureka recenze
Dobře snášen
Tomáš S.
17.6.2020
Ověřený nákup
Spokojnosť
Alena C.
11.5.2020
Ověřený nákup
Jedno balenie nám vystačí na cca10 dní, chuti!
Eva S.
21.4.2020
Ověřený nákup
Synovi chuti