Teddies Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider SuperSport bílé 2v1

Teddies Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider SuperSport bílé 2v1

DÁREK k nákupu: Elektronické předplatné časopisu Maminka na půl roku zdarma pro všechny členy klubu Pro děti, více informací naleznete ZDE
Exkluzivní barvy, nový design koleček a odnímatelný popruh to jsou nové přednosti unikátního odrážedla Funny Wheels Super Sport 2v1. Originální české odrážedlo, které dokáže růst s vaším dítětem. Děti začnou jezdit na tříkolovém a poté hravě přejdou na dvoukolové. Během pár minut změníte tříkolové odrážedlo na dvoukolové.
Celý popis

Barva

default
default
Od prodejce MALL
1 299 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
30.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2488743001

Recenze (0)

Alena Z.
28.9.2021
Ověřený nákup
rychle dodanie, odražadlo splnilo očakavania, tiche kolesa, robustne prevedenie a neprevracia sa
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2021
Heureka recenze
Změna z tříkolového na dvoukolové odrážedlo Dvě výškové polohy Barevné varianty Popruh na nesení odrážedla Hezký design Snadná montáž
Pro syna 15m ještě větší, je na něm na špičkách, tak si ještě musí chvíli počkat
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.11.2020
Heureka recenze
tichá kola nesmekavá kola šňůrka (vodítko) nízká váha široká škála barev
Eva M.
31.8.2021
Ověřený nákup
Ľahké, krásne.
Milad A.
16.3.2021
Ověřený nákup
Nice one
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.2.2021
Heureka recenze
Díky gumovým kolečkům tiché Možnost přestavby na jednostopé odrážedlo (dtto firstbike) - jenom to nemá brzdu
Milan B.
26.1.2022
Ověřený nákup
Odrážadlo je super - kolieska sú tiché, popruh je praktický, ale tá montáž je teda fuška, nie že by to bolo komplikované ale proste zatlačiť tú vidlicu do rámu chce poriadnu silu a minimálne 10 minút intenzívneho tlačenia.
tiché kolieska
pogumované úchyty na ruky
koštrukcia a možnosť úpravy výšky odrážadla
na montáž budete potrebovať pevné nervy a silné ruky :)
Lucie J.
21.1.2022
Ověřený nákup
Krásně zpracované včetně detailů, pevné a stabilní, gumová kolečka jsou tichá a nesmekavá, popruh na přenášení je vychytávka. Miluju ten design
Tichá gumová kolečka neklouzou
Popruh na přenášeni je super
Madla mají neklouzavé ručky
Pevná a stabilní konstrukce
Rostoucí s dítkem
image.id
Lucie Č.
13.1.2022
Ověřený nákup
Za nás super, malej na něm jezdí pořád.
Michal Z.
12.1.2022
Ověřený nákup
Velmi pekna, prakticka a hlavne vyzera, ze aj trvacna. Zatial na nej nema potomok vela kilometrov, ale s kvalitou som nadmieru spokojny.
Barbora D.
11.1.2022
Ověřený nákup
Doporučuji, lehké, stabilní a ta šňůrka je sen
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.1.2022
Ověřený nákup
odrážadlo splnilo očakávania tiché, ľahko manipulovateľné, farby zodpovedajú obrázku
Jan Š.
7.1.2022
Ověřený nákup
parádní gumová kolečka, možnost tříkolky, nastavení velikosti. náš dvouleťák stále radši starou "plastovku" ale dávám tomu max. půlroku než přesedlá na větší stroj
Denisa P.
6.1.2022
Ověřený nákup
Spokojná 🤗
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.1.2022
Ověřený nákup
Bol to darček na Vianoce