Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA

Badabulle Baby Online 300m

Badabulle Baby Online 300m

Dětská analogová chůvička Badabulle Baby Online s dosahem až 300m a nočním světlem. Dětskou i rodičovskou jednotku lze užívat bezdrátově. Na dětský pláč upozorní zvukový i vizuální alarm. Celý popis
779 Kč
Zboží od: MALL
779 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
Použité / jiní prodejci
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si možnost vrácení do konce ledna 2023

Už žádné nevhodné dárky. Získejte možnost vrácení nepoškozeného, nepoužitého zboží do 31.1.2023. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Adam C.
6.7.2022
Ověřený nákup
Podľa môjho prieskumu najlepšia detská vysielačka na trhu čo sa týka bezpečnosti, dosahu a funkčnosti, a za výbornú cenu.
(asi) najmenšie vyžarovanie zo všetkých moderných vysielačiek na trhu
má mód pre prenos len po zachytení ruchu (menej vyžarovania, šetrí baterky)
dá sa používať na baterky alebo s adaptérom
vysoký dosah
prenos nie je rušený klasickými rádiovými vlnami ako pri analóg vysielačkách
vysielač má aj svetielko
výborná cena (vzhľadom na všetky vlastnosti)
nemá video (ale vôbec to nevadí)
Ľuboš Č.
12.12.2021
Ověřený nákup
Produkt neodporúčama zvažujem vrátenie. Slabo zachytava zvuk a pohyb, potom sa po hodine zapne a príjimacia stanica šuští.Lezie mi na city.
Mal som aj lacnejšie a lepšie, vydržali 6 rokov
Tomáš H.
1.12.2021
Ověřený nákup
Slušný dosah a jednoduše se ovládají za tu cenu slušný.
Dagmar L.
30.11.2021
Ověřený nákup
S chůvičkami jsem spokojena. Na systém vox, což znamená, že se chůvička aktivuje při zvuku a není spuštěna zbytečně po celou dobu, vydrží baterie delší dobu.
Anonymní
12.11.2021
Heureka recenze
Zatím používám krátce, ale jsem spokojená.
Jana K.
5.6.2021
Ověřený nákup
Zatim pouzito pouze jednou, i na plny vykon hlasitost je nizsii, ale pro nas dostacujici! Dosah z patra az na zahradu, takze ucel to splnilo.
Anonymní
10.2.2021
Ověřený nákup
Som veľmi spokojná, spĺňajú svoj účel. Snáď budú slúžiť dlho
Anonymní
30.9.2020
Heureka recenze
Jednoduché ovládání Velice spolehlivé Lehké
Jana N.
15.9.2020
Ověřený nákup
Chuvicky fungují dobře. Velká škoda, že součástí baleni je pouze jeden napájecí kabel.
Anonymní
28.8.2020
Ověřený nákup
postacujuce, za rozumnu cenu.
Jaroslava Č.
30.6.2020
Ověřený nákup
Dostačující
Alena M.
20.5.2020
Ověřený nákup
Chuvičky super vřele doporučuji.
Kateřina B.
3.5.2020
Ověřený nákup
Chůvičky mají velkou spotřebu baterek vydrží max 1/2 dne
Andrea P.
30.3.2020
Ověřený nákup
Dobré
Petra P.
4.2.2020
Ověřený nákup
Zatím spokojenost