Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 819093

Woody Rybičky s udičkou - magnetická hra

Woody Rybičky s udičkou - magnetická hra

Dřevěný proutek s magnetem zavěšeným na provázku, na který se musí nachytat rybičky. Hra rozvíjí dítě ve dvou fázích. Jednak jde o soutěživou hru, kdo naloví pomocí magnetků připevněných na udičkách více rybiček a jednak vede dítě k přemýšlení, kdy má za úkol složit rybičky tak, aby do sebe znovu zapadaly. Celý popis
Ušetříte 140 Kč 369 Kč
229 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 140 Kč 369 Kč
229 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
24.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
19.4.2022
Ověřený nákup
Pekne zpracování, mám je moc ráda. Jen skládání zpět není pro nejmenší děti, zabaví se u toho i dospěli.
Marcela B.
10.1.2022
Ověřený nákup
Dobrá trochu nekvalitné prevedenie ale asi opatrnejšie treba s ňou manipulovať inak viac nás baví ju skladať ako vyberať pomocou udiciek
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.2.2021
Heureka recenze
jsou dřevěné 2v1 lovení a puzzle silné magnety,takže rybičky dobře drží
Lenka S.
12.12.2020
Ověřený nákup
Skvělá hračka rozvíjející jemnou motoriku, pro dítě velmi zábavná. I dospělý se zabaví, než se naučí rybičky správně poskládat. Doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.12.2020
Ověřený nákup
materiál
ostřejší hrany ocásků rybiček
Anna L.
22.10.2020
Ověřený nákup
Uzasna hračka,dcera 2 roky si hodně vyhraje
Iveta J.
15.10.2020
Ověřený nákup
Skládačka a hra v jednom, bsvii v dřevěném provedení, co víc si přát?
Pavlína T.
9.3.2020
Ověřený nákup
Úžasné. Moc nás baví. Magnet silný.
Barbora N.
4.1.2020
Ověřený nákup
Splňuje požadavky, dvě udičky, velké ryby, silné magnety, krásné dřevěné provedení.
Kateřina K.
31.12.2019
Ověřený nákup
Super hračna i pro dvouleté, je jasné že si s tím nemůžou hrát sami, jak si asi myslí jeden z recenzujících. Trochu mi vadí že když chci zpět poskládat rybky do tvaru tak si na to musím vzít obrázek ( napíšu si pod ně čísla), Obrázky na rybičkách nejsou uplně super nalepené takže nedávat slintajícím dětem :D
Dalibor H.
26.12.2019
Ověřený nákup
Vhodné pre deti od 3 rokov, nie od 2, ako je uvedené v popise výrobku.
Ondřej Č.
25.12.2019
Ověřený nákup
Plně odpovídá popisu
Hana R.
25.12.2019
Ověřený nákup
Super, kupováno pro dvouleťáka a moc ho baví. Je velká a poskládat ryby zpět je taky celkem zábava 🙂.
Pavel D.
20.12.2019
Ověřený nákup
je to dárek pro vnučku, snad jí udělá radost.
Miroslava G.
8.11.2019
Ověřený nákup
Výborná hračka pro malé děti