Panasonic Lumix DC-FZ82EP-K

Panasonic Lumix DC-FZ82EP-K

Panasonic DMC-FZ82 zvládne díky 60× optickému zoomu přiblížit i ty nejvzdálenější objekty a tak budete neustále v centru dění. Dále disponuje bleskurychlým sekvenčním snímáním, záznamem 4K videí a možností 3D fotografování. Je vhodný pro záznam všech momentů vašeho života. Celý popis
9 490 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
7 990 Kč
-15%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1020637

Recenze (0)

Marián M.
25.3.2020
Ověřený nákup
... maximálna spokojnosť ...
Vladimír H.
3.1.2020
Ověřený nákup
Naplnil očekávání
Milan K.
15.12.2020
Ověřený nákup
Za velmi přijatelnou cenu velmi dobrý fotoaparát ,zatím jsem neprošel všechny funkce, ale jinak funguje dle mých představ. Doporučuji.
Tomáš T.
7.12.2020
Ověřený nákup
V této cenové kategorii výborné parametry, mnoho možností nastavení foto a video režimů, nádherné fotky, video, vše až v kvalitě 4K UHD, snadná obsluha, za mě velká spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2020
Heureka recenze
cenově dostupný, kvalitní
Michaela K.
15.7.2020
Ověřený nákup
S foťákem se ještě učím, ale už teď jsem velice spokojená. Hodně funkci, vynikající natáčení v rozlišení 4K,úžasné přiblížení, má hodně možností nastavení,atd. Ještě si dokoupim stativ.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.7.2020
Heureka recenze
jsem prekvapovan co to umi
Jozef B.
8.6.2020
Ověřený nákup
velika spokojenost
Dusan S.
13.5.2020
Ověřený nákup
Najväčšou prednosťou fotoaparátu Panasonic Lumix FZ82 je jeho cena. Ale to neznamená, že fotoaparát by ste mali kúpiť len preto, že je lacný. Je to jednoducho úspešný model, ktorý je ideálny pre amatérov. Panasonic LUMIX FZ82 skrátka rozhodne nie je obyčajný ultrazoomový kompakt – ponúka oveľa lepšie fotografie a vynikajúce natáčanie v rozlíšení 4K.
image.id
Martin T.
13.3.2020
Ověřený nákup
Můj první ultrazoom a musím uznat, že jsem mile překvapen. Přiblížení je opravdu parádní a spolu se stativem jsou fotky i na velké vzdálenosti hezké viz. přiložená fotka Měsíce. S foťákem se ještě učím, ale myslím, že budu i v budoucnu spokojen. Má spoustu možností nastavení a je jen na uživateli jak a co využije. Video jsem ještě nezkoušel, ale předpokládám, že v rámci natáčení domácích akcí to bude v pořádku.
image.id
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.3.2020
Heureka recenze
Zoom. Ovládání. Cena.
Ludmila K.
26.11.2019
Ověřený nákup
Toto je naš 2. foťak, sme veľmi spokojní.
Iveta V.
17.11.2019
Ověřený nákup
Zatím jsme ho nestihli moc vyzkoušet, ale fotí velice pěkně. Jsme spokojení.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.12.2018
Ověřený nákup
Zatím jsem neměl mnoho příležitostí vyzkoušet vše co umí, ale jsem spokojen. Odpovídá mému očekávání.
Lada D.
21.7.2017
Ověřený nákup
Dobrý foťák za dobrou cenu.:-) Jsem spokojená