Niceboy PILOT Q1

Niceboy PILOT Q1

Niceboy PILOT Q1 je dostupná autokamera bez kompromisů. Natáčí v interpolovaném FullHD s úhlem záběru 140 stupňů. Kamera také využívá technologii WDR, která umožňuje vidět detaily temných i hodně světlých míst. Kromě atraktivního vzhledu, velkého 3" displeje a přehledného menu, je autokamera vybavena G-Senzorem a funkcemi detekce pohybu, parkovacího módu a řadou dalších, které využije každý řidič. Celý popis
1 490 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
990 Kč
-33%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1321473

Recenze (0)

Bohumil M.
15.6.2020
Ověřený nákup
Už po druhé nefunkční.
Tomáš K.
21.4.2020
Ověřený nákup
jediná výhoda je cena, jinak nic moc, tragické rozlišení, v noci není vidět nic, příště už bych si ji nekoupil
Zharko V.
9.4.2020
Ověřený nákup
Maly, drzi dobre na sklo, dlhy kabel, akuratna velkost displeja
Slaba baterka, navod by mal byt detailnejsi ako nastavit rozne funkcije
Hana B.
2.1.2020
Ověřený nákup
Zatím nevyzkoušeno,protože kamera neměla v balení uváděný přísavný držák.Vypadá vzhledově hezky,ale problém s reklamací kvůli držáku kazí radost z dárku :-(
Marta H.
21.12.2019
Ověřený nákup
Nekvalitní obraz, neostrý, nečitelné SPZ. Kvalita nočních záběrů byla ještě horší. Výrobek rozhodně nesplňoval moji představu o kvalitní auto kameře. Vráceno. Nedoporučuji.
Aleš K.
15.11.2019
Ověřený nákup
Zařízení přišlo rozbalené a zpožkozeným obalem....
Petr H.
8.11.2019
Ověřený nákup
Velmi nekvalitní videozáznam i za jasného dne. Kamera sice vytváří obraz s počtem bodů odpovídajícím Full HD, ale obraz je dopočítáván, proto je kvalita mizerná a nejsou čitelné žádné registrační značky. Vhodné nanejvýš do zemí, kde jsou kamery zakázané. :-) Ale je fakt, že cena odpovídá výkonu. Od tak levného produktu jsem asi chtěl moc. Následně jsem zakoupil kameru ve dvojnásobné ceně a ta již plní svůj účel.
Nízká cena. Pokud vám stačí natočit orientační dění před vozem bez detailů, potom uživatele asi uspokojí.
Nejsou čitelné žádné registrační značky ani za bílého dne, což vidím u autokamery jako fatální nedostatek.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.7.2019
Ověřený nákup
Zatím bez připomínek
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.6.2021
Heureka recenze
Splňuje účel
Helena B.
5.1.2020
Ověřený nákup
Cena=kvalita
Bohumil K.
31.3.2021
Ověřený nákup
Za ty peníze jsem spokojenej..
Veronika S.
3.1.2021
Ověřený nákup
Vše v pořádku, přítel je spokojen
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.5.2020
Heureka recenze
Zdrojový kabel má konektor do zapalovače, je nutno přikoupit rozdvojku pro připojení dalšího zařízení , v mém případě navigaci
Jaroslav J.
30.3.2020
Ověřený nákup
Za málo peněz výborný výrobek
Martina T.
25.3.2020
Ověřený nákup
Jsme spokojeni, naprosto dostačující.