Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 864105001

Sony CyberShot DSC-HX60 černá - rozbaleno

Sony CyberShot DSC-HX60 černá - rozbaleno

Fotoaparát s 20,4 Mpix a 30× optickým zoomem – Sony Cyber-shot HX60 je vybaven snadno ovladatelnými funkcemi a super rychlým automatickým zaostřováním pro krásnější snímky a videa. Díky Wi-Fi konektivitě můžete své snímky sdíled odkudkoliv na světě Zažijte fotografie plné detailů v Full HD 50p Celý popis
Produkt se již neprodává
5 691 Kč

Rozbaleno

Zboží od: MALL
Zboží je v bezchybné kvalitě, s kompletním příslušenstvím a plnou zárukou. Může mít poškozený nebo náhradní obal.
5 691 Kč

Popis

  • Přibližte se k akci s 30× optickým zoomem a optickým stabilizátorem obrazu SteadyShot
  • Vyzdvihněte detaily pomocí objektivu G a 20,4MP snímači CMOS Exmor R
  • Natáčejte plynulé scény ve filmovém formátu 24p a 60p v kvalitě Full HD
  • S vestavěnou technologií Wi-Fi a připojením NFC můžete své snímky snadno sdílet
  • Buďte kreativní s obrazovými efekty a aplikací PlayMemories Camera Apps

Velké přiblížení, naprostá kontrola

S tímto kompaktním digitálním fotoaparátem si můžete záběr přiblížit a snímat s naprostou přesností. K dispozici máte celou řadu technologií pro vylepšení obrazu, například 30× optický zoom, 20,4MP snímač CMOS Exmor R® nebo stabilizaci obrazu. Získáte hladké a přesné detaily bez ohledu na to, zda je snímaná scéna blízko nebo daleko.

20,4 MP snímač CMOS Exmor R

Dopřejte si detailní záběry i za slabého osvětlení. 20,4MP snímač CMOS Exmor R® s technologií „převráceného" snímače disponuje širokou citlivou oblastí, která do každého snímku vpustí více světla i detailů.

Obrazový procesor BIONZ X

S obrazovým procesorem BIONZ X můžete očekávat věrnější vykreslení barev, lepší redukci šumu a rychlejší snímání série fotografií – tento procesor s 3× vyšším výkonem než předchozí model BIONZ zajišťuje nejvyšší kvalitu snímků.

Objektiv Sony G

Objektivy G jsou napěchovány pokročilými optickými technologiemi Sony, které vám pomohou získat čistý obraz a efektní rozostření pozadí.

30× optický zoom

Objektiv Sony G s 30× optickým zoomem je skvělý pomocník při fotografování divoké přírody, západů slunce a podobných záběrů v naprosto čisté kvalitě.

Optický stabilizátor SteadyShot

Pohyb objektivu je kompenzován gyroskopem, který vyrovnává otřesy způsobené chvěním ruky. Výsledkem je úžasně ostrý obraz v celém ohniskovém rozsahu.

Sledujte akci

Dokonalý záběr už vám z hledáčku neunikne. Funkce uzamknutí automatického ostření upravuje velikost cílového záběru podle charakteristik objektu. Výsledkem je čistý a přesný snímek.

Fotografování vyšší úrovně

Ruční ovládání

Pomocí voliče režimů si můžete nastavit clonu nebo prioritu závěrky a upravit nastavení tak, aby vám co nejlépe vyhovovalo. Otočným ovladačem kompenzace expozice upravíte množství světla ve snímku.

Univerzální patice

K fotoaparátu můžete připojit řadu příslušenství, například externí blesky, studiové mikrofony, elektronické hledáčky a další. Sáňky fotoaparátu se postarají i o napájení, takže si můžete vylepšené fotografování vychutnat naplno.

Ergonomický úchop

Model HX60 pohodlně padne do ruky – kompaktní design a pohodlný úchop umožňuje jednoduchou manipulaci za všech okolností.

Výklopný blesk

Pokud fotografujete ve tmě, s výklopným bleskem umístěným na horní straně fotoaparátu získáte jasné a čisté snímky.

Přehrávání živých snímků na cestách

Na vestavěném 7,6cm (3") displeji LCD lze ihned zobrazit snímky nebo sledovat záznam během nahrávání. Obraz na displeji je jasný a zřetelný, přesně takový, jako je ve skutečnosti.

Vaše režisérské já má volné ruce

Dopřejte svým domácím videím pravou filmovou péči. Stačí stisknout vyhrazené tlačítko pro nahrávání videa a pořídíte čistý a ostrý záznam v rozlišení Full HD. Inteligentní aktivní režim stabilizátoru se postará o stabilitu videa, i když snímáte za chůze nebo obraz přibližujete.

Každý trik i přechod pod drobnohledem

Skvělý efekt, pokud se chcete pochlubit skoky, jízdami a podobně. S funkcí Motion Shot Video se pohyb zachyceného objektu zobrazí v sekvenci vrstvených snímků na jednom pozadí

Vytvářejte, připojte se a sdílejte

Jen jedna věc je lepší než pořídit skvělý snímek: sdílení. Díky vestavěným technologiím Wi-Fi a NFC můžete nejlepší fotografie sdílet během sekundy. A s aplikací dálkového ovladače pro chytré telefony budete mít vše vždy pod kontrolou.

Sdílejte pomocí Wi-Fi a NFC

Pomocí technologie NFC se připojíte k síti Wi-Fi® a můžete své fotografie i videa sdílet s rodinou nebo přáteli.

Proměňte chytrý telefon v dálkový ovladač

Pomocí aplikace Smartphone Remote můžete měnit nastavení, přibližovat záběr a především ovládat spoušť fotoaparátu.

Buďte kreativní s obrazovými efekty

Pomocí vestavěné technologie obrazových efektů vdechnete obrazu nový život. K dispozici je řada různých režimů – není třeba stahovat software pro úpravy.

Snímky v rozlišení 4K

Připojte fotoaparát HX60 k televizoru 4K Ultra HD a podívejte se na své fotografie na velké obrazovce: budou nádherně zřetelné. Díky barvám displeje TRILUMINOS™ bude každý odstín živý a realistický.

Sledujte svou trasu

Model HX60V vám pomůže zjistit, kde se právě nacházíte – a také kudy jste se pohybovali. Vestavěná jednotka GPS označuje snímky a videa pořízená během cesty.

K fotoaparátu doporučujeme dokoupit: