Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2792519

TCL TS6100

TCL TS6100

Dárek SledovaniTV na 6 měsíců v hodnotě 1880 Kč na 5 zařízení. Postup registrace ZDE.
2.0 kanálový soundbar o celkovém výkonu 120 W, možnost bezdrátového streamování hudby přes Bluetooth z hudebních zařízení, dekodér Dolby Digital, zvukové režimy. Součástí balení soundbaru TCL TS6100 je montážní sada pro připevnění ke zdi. Připojení: 1× HDMI (ARC, CEC), optický audio vstup, USB vstup a 3,5mm jack.
Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 991 Kč 2 490 Kč
1 499 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 991 Kč 2 490 Kč
1 499 Kč
Jiní prodejci
S novou kartou za

Recenze (0)

Milan K.
17.6.2022
Ověřený nákup
Super soundbar. Za relativně malé peníze výborný výkon a dostačující kvalita, ve spojení s TV se zvukem Dolby Atmos pecka.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.6.2022
Heureka recenze
Kvalitní zvuk
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.5.2022
Heureka recenze
dobrý zvuk
napájecí kabel v portu moc nedrží
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.5.2022
Ověřený nákup
Výborný zvuk a skvěle se hodí k tv.. montáž na zeď taky super..
Rastislav J.
15.4.2022
Ověřený nákup
Pre mňa do bytových priestorov úplne postačujúci aj výkonom aj zvukom. Neporovnateľné zlepšenie zvuku oproti reproduktorom TV.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.4.2022
Ověřený nákup
Oproti zvuku z telky je badateľný rozdiel zatiaľ spokojnosť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.4.2022
Ověřený nákup
Za tie peniaze perfektný s dostatočným výkonom a kvalitným zvukom na tv v spálni. Určite odporúčam.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.4.2022
Ověřený nákup
Lepší zvuk ako z TV
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.4.2022
Ověřený nákup
Za tie peniaze nie je o com
za mna cena
slabsie basy ale to uz by chcelo 2.1
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.4.2022
Ověřený nákup
Intuitívne šikovné ovládanie, zvuku trochu chyba priestor, ale k PC, mobilu či menšej TV, ideálne.
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.3.2022
Ověřený nákup
za tú cenu výborný, super hodnota za peniaze
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.3.2022
Ověřený nákup
Z tu cenu veľmi dobre. Škoda že to nemá dolby Atmos.
Všeobecná spokojnosť so službami. Pomer vykon/ cena.a
Ziadne
MATUS V.
8.3.2022
Ověřený nákup
Dobrý zvuk, dizajn.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.2.2022
Heureka recenze
Vzhledem k velikosti sb docela věrná hudební reprodukce i při hlasitějším poslechu. Při běžném poslechu nejsou přehnané basy, které by přebíjely ostatní složky, což je pro mě důležité. Hezký a kompakt…
Jen 3 režimy poslechu, podle mě se liší jen postupným přidáváním basů. Bylo by dobré, pokud by byl rozsah o 1 stupeň širší pro oba směry pro větší možnost úpravu síly basů podle preference posluchače.…
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.2.2022
Heureka recenze
Skvělý zvuk i hloubky a dobrý výkon