Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2687870

ETA domácí pekárna 2149 90021 Harmony II black

ETA domácí pekárna 2149 90021 Harmony II black

Akce Okamžitá sleva
AKCE: Získejte slevu 15 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu 15ETAWEEK22 v košíku (platí od 5. 12. do 11. 12. 2022 nebo do vyprodání zásob).
Domácí pekárna s příkonem 850 W s maximální hmotností chleba 1,5 kg. ETA 2149 90021 Harmony II black nabízí 12 přednastavených programů, včetně programu na jogurty, marmelády, bezlepkový chléb a přípravu těst. Praktickými funkcemi je odložený start, KEEP WARM nebo paměť při výpadku proudu.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
2 599 Kč
Zboží od: MALL
2 599 Kč
Platí do 11.12.2022 nebo do vyprodání
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Prodlužte si možnost vrácení do konce ledna 2023

Už žádné nevhodné dárky. Získejte možnost vrácení nepoškozeného, nepoužitého zboží do 31.1.2023. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Anonymní
18.7.2021
Heureka recenze
Kvalita za rozumnou cenu
Petr P.
4.3.2021
Ověřený nákup
Vše ok
Anonymní
15.10.2022
Ověřený nákup
Po predchadzajucej Harmony pekarni, ktora mi vydrzala dlho a bolo som s nou spokojna, je tato nova obroda sklamanim. Je lahsia a vyzera lepsie. Bezlepkovy program je sice dlhsi, ale z pekarne som vytiahla nedopeceny splasnuty chlieb, musela som ho dopekat, aby sa dal jest. Upravovala som mnozstvo vody aj kvasnic, ale az tak to nepomohlo. Chlieb peciem na klasickom vyse 3h programe, nie na bezlepkovom. Cize celiatikom za mna neodporucam... Btw, haky sa kedysi mohli vybrat a chlieb vam pekne vysiel hore a nemuseli ste z neho "lovit" haky po upeceni, teraz uz vyberanie hakov po vymieseni nie je az taky dobry napad. Chlieb je este splasnutejsi, ako by bol, keby ste ich tam nechali.
Anonymní
8.9.2022
Ověřený nákup
Výrobek výborný, škoda, že výrobce nepřiloží pro začátečníky aspoň nějakou kuchařku.
Anonymní
21.4.2022
Ověřený nákup
Pekárna je úžasná snadno se používá a ošetřuje jsem moc spokojená 👍👏
Michal H.
8.1.2022
Ověřený nákup
Plně spokojen
Irena H.
1.1.2022
Ověřený nákup
Byl to dárek pro dceru. Je velmi spokojená.
Jan K.
27.12.2021
Ověřený nákup
vše ok
Vladimír U.
8.12.2021
Ověřený nákup
Jsem spokokjen
Anonymní
25.3.2021
Ověřený nákup
- veľký vyber receptov
- chlieb sa vždy vydarí keď sa riadite receptom
- chlieb je chutný
Eva F.
21.2.2021
Ověřený nákup
S pekárnou ETA jsem velmi spokojená,docela toho dost umí jsem ráda,že jí mám.
Anonymní
24.1.2021
Heureka recenze
Tradiční spokojenost s výrobky ETA
Anonymní
15.9.2022
Ověřený nákup
Jsem velice spokojená žádné mínusy nemám super 😀😀
Anonymní
6.2.2021
Heureka recenze
Vysoká cena