ETA domácí pekárna Gustito II 9149 90000, černá/nerez
Popis
Klíčové vlastnosti ETA Gustito II 9149 90000, černá/nerez
- 16 přednastavených programů
- Funkce odloženého startu
- Antiadhézní povrchová úprava
- Udržení teploty po 60 minut
Pečení má pod kontrolou
Domácí pekárna ETA Gustito II disponuje 16 přednastavenými programy, které za vás zastanou hnětení, kynutí, kvalitní pečení i následné přihřívání. Můžete si nastavit míru propečení kůrky. Kromě toho si také sami zvolíte velikost chleba (0,5 kg / 0,75 kg) a celý průběh můžete sledovat na přehledném displeji. Akustický signál vás zase upozorní na přidání další ingredience. S funkcí odloženého startu až 15 hodin. Chleba vydrží v pekárně déle teplý díky funkci automatického udržování teploty až po dobu 60 minut.
Vychutnejte si čerstvé pečivo
Pečicí forma má antiadhezní povrchovou úpravu, která usnadňuje údržbu. V příslušenství najdete kromě pečicí formy, také hnětací hák, odměrku, pohárek a háček. Snadno a téměř bez práce tak připravíte chleba přesně podle vašich preferencí – klasický, bezlepkový, sladký či celozrnný. Kromě chleba však pekárna ETA Gustito II zvládne i rozmanité druhy těst, džemů, dortů i koláčků, poradí si i s tradiční nedělní sekanou. Nebojte se však ani přípravy domácího jogurtu a ovesné kaše.
Vlastnosti
- Domácí pekárna
- Plně automatická příprava zajišťuje hnětení, dostatečné kynutí, kvalitní pečení a následné přihřívání bez nutnosti vašeho zásahu
- Možnost volby 2 velikostí chleba (0,5 kg / 0,75 kg)
- Volba zbarvení kůrky – 3 úrovně nastavení
- Pečicí forma s antiadhezní povrchovou úpravou pro snadnou údržbu
- 1 hnětací hák
- Víko se skleněným průzorem umožňujícím jednoduchou kontrolu v průběhu přípravy
- Přehledný displej se zobrazením stavu přípravy
- Akustický signál upozorňující na možnost přidání další ingrediencí
- 15hodinový časový spínač – funkce odloženého startu
- Automatická funkce udržování teploty (60 minut) po dokončení přípravy
- Paměť při výpadku elektrického proudu
Programy
- 1. KLASIK – je určený pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami
- 2. FRANCOUZSKÝ – je určený pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba z hladké mouky. V tomto režimu je chléb menší, nadýchaný, s křupavou kůrkou
- 3. SLADKÝ – pro pečení sladkých typů chleba s křupavější kůrkou než při pečení s programem KLASIK. Díky delšímu kynutí je chléb lehký a provzdušněný
- 4. ULTRA RYCHLÝ – hodí se pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba. Tento program zkracuje potřebný čas na minimum
- 5. RYCHLÝ – hodí se pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba
- 6. DORT – v tomto režimu pekárna těsto uhněte / smíchá a následně upeče po nastavený čas
- 7. DEZERT – je určen pro hnětení/míchání surovin na moučníky, kdy je potřeba jen jedno hnětení a jedno kynutí, které se následně pečou po nastavený čas.
- 8. RÝŽOVÝ CHLEBA – tento režim je vhodný pro rychlou přípravu chleba, kdy se k pečení použije mouka s rýži v poměru 1:1
- 9. KUKUŘIČNÝ CHLEBA – je určený pro rychlou přípravu chleba. Pro pečení se použije směs mouky a kukuřice
- 10. BEZLEPKOVÝ – tento program je ideální pro přípravu bezlepkového chleba z bezlepkové mouky či pečicích směsí
- 11. OVESNÁ KAŠE – tento režim je určený pro přípravu kaše. Hnětením a dušením se vytvoří hrubá obilná kaše. Například pro výrobu čínské kaše babao
- 12. TĚSTO – je určený pro hnětení/míchání a následné kynutí těsta bez pečení. K přípravě těsta můžete použít různé suroviny pro různé druhy pečiva
- 13. HNĚTENÍ – je určený pouze pro hnětení těsta (bez kynutí)
- 14. JOGURT – je určený pro přípravu domácího jogurtu (tj. míchání a ohřev mléka a bakterií mléčného kvašení)
- 15. DŽEM – je určen pro přípravu džemu nebo marmelády z čerstvého ovoce
- 16. PEČENÍ – je určený pro pečení hnědého chleba, dortů nebo sekané
Dodávané příslušenství
- Pečicí forma
- Hnětací hák
- Odměrky
- Pohárek
- Háček
Technické parametry
Příkon | 500 W |
Počet programů | 16 |
Objem nádoby | 0,75 kg |
Časovač | Ano |
Barva | Nerezová/černá |
Odkazy
*Použité fotografie mohou být ilustrační.