Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 479764

Kela Zásobník na vatové tampony CLEAR (KL-18488)

Kela Zásobník na vatové tampony CLEAR (KL-18488)

Elegantní zásobník na vatové tampony z řady CLEAR pro slušivé uschování všech čisticích tamponů. Zásobník má dostatečně široký otvor pro pohodlné plnění a odebírání tamponů, nehrozí odření prstů. Konec nevzhledně rozházeným tamponům po celé koupelně. Celý popis
Produkt se již neprodává
409 Kč
Zboží od: MALL
409 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

Popis

Zásobník bude díky své čiré barvě nenápadným, avšak velice šikovným pomocníkem ve vaší koupelně. Je vyroben z akrylového skla, které je pevným a zároveň lehkým materiálem. Pro moderní vzhled vaší koupelny.

  • atraktivní transparentní vzhled
  • materiál akrylové sklo
  • lehký a pevný materiál
  • oživí vaši koupelnu
  • průměr 7,5 cm, výška 17 cm

Značka KELA má více jak stoletou historii. Byla založena roku 1903 panem Ferdinandem Keckem a Hugem Langem v Německu. Do dnešního dne získala velmi silné postavení nejen na domácím trhu, ale i ve světe. Její výrobky pro domácnost, zejména pak do koupelny a kuchyně, jsou známy svým inovativním konceptem s nadčasovým designem a nekompromisní kvalitou. Všechny výrobky jsou do detailu zpracované tak, aby co nejlépe sloužily svému účelu a přitom zkrášlily domácnost. V neposlední radě má značka KELA na zřeteli i ekologické hledisko – jak při výrobě, tak i při následné distribuci a užití.