Helpmation Dávkovač zubní pasty a sterilizér kartáčků GFS-302

Helpmation Dávkovač zubní pasty a sterilizér kartáčků GFS-302

Automatický dávkovač pasty a sterilizér zubních kartáčků Helpmation GFS-302 je praktickým doplňkem, který Vám usnadní a ulehčí každodenní hygienu ve Vaší koupelně. Celý popis
958 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
799 Kč
-16%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 828728

Recenze (0)

Sibyla L.
13.4.2017
Ověřený nákup
Zle, neodporúčam...po prvé lepka je slabá, pri dávkovaní pasty sa to odlepí (je tam možnosť to navŕtať, ale, ja som nechcela.... ) Pasta sa tam babre...nie každý typ pasty sa tam vojde..... Nie je to na baterky ale na šnúru, takže to musíš ťahať kde maš elektriku..... už to nepoužívam... nevyhovujúce, zbytočné peniaze.... Keď to nie je v elektrike, tak to nedezinfikuje....
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2021
Heureka recenze
Dávkování pasty a čištění zub. kartáčku
Michal H.
18.5.2020
Ověřený nákup
výrobek nedoporučuji, na baterie vydrží v provozu cca 48 hodin, napájení ze sítě vydrželo fungovat zhruba 10 dní - pak přestalo fungovat úplně, budu reklamovat
Jaroslav Š.
26.3.2020
Ověřený nákup
Dobrý den, prozatím se jeví jako dobrý.Asi jsem tam dal slabší batérii a přestala pracovat desinfekce.Vyměnil jsem batérii a uvidíme?
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.3.2020
Heureka recenze
Dávkování pasty a UV lampa . Připevnění - nemusí se vrtat, samolepka dobře drží na hladkém obkladu. Cena, dále při odebrání kartáčku se dvířka automaticky zavřou a rozsvítí se UV lampa zbytečně. Dvíř…
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.2.2019
Ověřený nákup
Veľká spokojnosť dávkovača netrebalo vŕtať drží na kachličkách len treba pred umiestnením kachličky poriadne poumývať a vytrieť do sucha. Len treba viackrát stačiť aby dalo viac zubnej pasty inač supér. Je dobré,že je to aj na baterky ale my to máme v elektrike.
Ivana M.
27.4.2017
Ověřený nákup
Maximálně
Ondřej P.
7.12.2016
Ověřený nákup
zatím vypadá dobře, spolehlivý, funkční
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.12.2015
Ověřený nákup
Šikovný pomocník
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.12.2015
Ověřený nákup
Ok
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.12.2015
Ověřený nákup
Bohužel to je opravdu příšerný krám. Škaredé provedení, pasta v hrdle nejde vyčistit, takže to není vůbec hygienické. Kartáčky moc nedrží, je to velké a ošklivé. Rozhodně nedoporučuji