FIXED Magnetický držák Icon Air Vent do ventilace s kloubem, černý FIXIC-VENT-BK

FIXED Magnetický držák Icon Air Vent do ventilace s kloubem, černý FIXIC-VENT-BK

Univerzální magnetický držák na mobilní telefon do mřížky ventilace auta. Fixed Icon Air Vent byl vyvinut ve spolupráci s předním českým designovým studiem Novo. 6 silných magnetů je zárukou naprosté stability vašeho telefonu, 360° otočný kloub naprostého pohodlí. Držák je vhodný pro všechny telefony. Celý popis
399 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
390 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
 
6.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1335805

Recenze (0)

Zdeňka P.
27.9.2021
Ověřený nákup
..
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.6.2021
Heureka recenze
Drží dost pevně v mřížce ventilace
Chvilku svítilo slunce na palubní desku a lepidlo na plíšku nalepeném na mobilu se rozteklo. Mobil spadnul.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.5.2021
Ověřený nákup
Nedrží ve ventilační mřížce
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.5.2021
Ověřený nákup
Kvalitní.
Kristýna Z.
10.1.2021
Ověřený nákup
Skvely, pevny
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.9.2020
Ověřený nákup
Drží pomerne pevne a mobil sa veľmi neklepe pri jazde
magnetická časť, ktorá sa lepí na mobil sa mi pár krát odlepila, nebol to ale problém, kedye ju mám pod krytom teleféonu a držala tak napriek tomu na svojom mieste
Klára B.
11.8.2020
Ověřený nákup
Magnet drží skvěle
Občas Vypadává
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.8.2020
Ověřený nákup
Design
Cena
Hůř drží ve ventilační mřížce
Pokud je obal mobilu tlustší nebo hrubší, je zapotřebí obou samolepek, aby se mobil na držáku udržel
Aleš F.
18.6.2020
Ověřený nákup
Magnet drží skvěle. Čelisti ze začátku také, po chvíli se ale unaví a člověk sundává telefon i s držákem.
Silný magnet, drží skvěle
Čelisti se vymackaji a telefon se sundava i s drzakem
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.5.2020
Heureka recenze
ve ventilační mřížce pevně drží
magnet by mohl být silnější, na nerovnostech občas telefon odpadne (Mi 9T)
Soňa D.
20.5.2020
Ověřený nákup
Lehce se mobil sundá
Těžší mobil v zatáčce padá z držáku
Michal P.
15.4.2020
Ověřený nákup
Najlepsi drziak podla mna co sa kvality tyka. Jedine minus je, ze na mojej octavii III v mriezkach nedrzi na 100 kvoli tvaru mriezky vo ventilatoroch, aj tak ale drzi dostatocne
Mária V.
6.4.2020
Ověřený nákup
Zo zaciatku vynikajuci, po par mesiacoch vsak povolil klb a telefon sa toci podla vahy do boku, A aj zo stipca sa zacala smykat dolu ta gumicka, pada, takze pred kazdou jazdou treba napravit. Ale ako prvy drziak bol super a hlavne na mensie lahsie telefony.
Marek S.
4.4.2020
Ověřený nákup
2. den odlepená přední část držáku.
Vojta K.
16.3.2020
Ověřený nákup
Držák jako takový můžu jen doporučit. Na můj telefon LG G6 se dá štítek nalepit tak, že nepřekrývá NFC, takže můžu i platit mobilem a tak. Problémy s navigací v autě na magnetu jsem nezaznamenal, protože málokterá k tomu užívá magnet a mimo auto destička ničemu nebrání, jelikož sama o sobě magnetická není. Můžu jen doporučit.