Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1025376

Richter Czech BK.203.N

Richter Czech BK.203.N

Moderní ocelová poštovní schránka s praktickým tubusem. Celý popis
Ušetříte 292 Kč 1 688 Kč
1 396 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 292 Kč 1 688 Kč
1 396 Kč
Zánovní
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
29.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

LUBOŠ N.
2.6.2021
Ověřený nákup
Do této poštovní schránky asi jeden měsíc po její instalaci na plot nezatéká , což je velké plus oproti mé staré schránce co jsem měl. Trochu volnější plast na jmenovku - tak že po napsání jmenovky a jejím následném vložení do shránky je písmo trochu rozpité a zvlhlé.Také jsem zjistil , že po úplném otevření této schránky vždy vypadne vložený klíč , což je krajně nepříjemné. Mechanismus zámku jde totiž až moc zlehka. Co se týká vzhledu schránky musím hodnotit velmi kladně , schránka je hezky zpracovaná a působí esteticky. Nerezový povrch je lehce zmatněný což působí elegantně a moderně.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.3.2022
Heureka recenze
Pěkný design.
Chabé zpracování Povrchová úprava nic moc, na některých místech ošoupaná. Za ty peníze bych čekal kvalitnější zpracování.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.1.2022
Ověřený nákup
Na schránce chyběl šroubek pro otevírání víka, voda se dostává do popisového okénka. Po úpravě schránka zatím slouží...
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.12.2021
Ověřený nákup
schránka je pěkně a čistě vyrobená. Nedělá nám na ulici ostudu.
sešikmená vrchní strana kvůli stříkající vodě
horší jmenovka, ale to nám nevadí
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.7.2021
Heureka recenze
NEFUKČNÍ
Radim K.
21.5.2021
Ověřený nákup
Poměrně tenký plech, ale jinak ok.
Bohumila L.
3.5.2021
Ověřený nákup
Schránka je pěkná, zatím vše funguje tak, jak má.
Alice M.
13.11.2020
Ověřený nákup
Vypadá moc dobře, jen ten plast na jmenovku byl trošku poškrábaný, ale to je maličkost a nebyl to důvod, abych to vracela.
Tomas K.
13.1.2020
Ověřený nákup
som spokojny splnila ocakavania
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.4.2019
Ověřený nákup
Krytka na jmenovku nedoléhá, takže dovnitř schránky prší. Nutné ošetřit nějakým silikonem. V recenzích jsem na to narazil, netušil jsem, že to bude tak hodně. Za ty peníze jsem zklamán. Opravím to, jen prostě chci funkční výrobek a ne toto.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.1.2019
Ověřený nákup
Praktická schránka, jsme spokojeni- velký otvor pro vkládání pošty, okýnka pro kontrolu pošty, tubus na letáky je využívaný hned od začátku, co jsme schránku namontovali.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.11.2018
Ověřený nákup
Pěkná a praktická schránka. Jediný drobný neduh je vložka na jmenovku. Pokud je v ní jmenovka na papírku volně, tak při plném otevření schránky může vyklouznout. Ale kapka z tavné pistole to spraví :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.10.2018
Ověřený nákup
spokojenost až na zámek. Nevím proč, ale klíč se v zámku zasekává.
Miroslav N.
27.4.2018
Ověřený nákup
Super vzhled, rychlé dodání.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.2.2018
Ověřený nákup
výborné