Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1416949

Amazon Kindle Paperwhite 4 2018, 8GB, Blue - S REKLAMOU

Amazon Kindle Paperwhite 4 2018, 8GB, Blue - S REKLAMOU

44x

hodnoceno

94 %

spokojenost
Výprodej
Poslední verze nejpopulárnějčí čtečky Kindle – Paperwhite přichází v nové verzi 4. Tentokrát se výrazného vylepšení dočkala kapacita úložiště, která se zdvojnásobila na 8GB a nechybí ani voděodolnost. Jemnost a kontrast displeje jsou téměř shodné s opravdovou papírovou knihou. Celý popis
Ušetříte 1 400 Kč 3 990 Kč
2 590 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 1 400 Kč 3 990 Kč
2 590 Kč
Platí do 5.6.2022 nebo do vyprodání
Doprava zdarma
Jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Ochraňte své zařízení kdekoliv na světě.

Poškozené zařízení opravíme, neopravitelné nebo odcizené vyplatíme. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
6.4.2021
Ověřený nákup
Dárek pro syna, syn je spokojen.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.3.2022
Heureka recenze
Slušná velikost paměti, mnoho funkcí, vyšší rozlišení, vodotěsný
Nebyl u něj český návod, přiložený návod (ve čtečce) v angličtině byl pro jinou verzi Kindle. Chybí mi i vstup pro SD kartu Trošku chybí i zpracování formátů ePub a .mp3, ale dá se to obejít jinak.
Matej J.
1.1.2022
Ověřený nákup
Čítačka za super cenu, ale neočakávajte od nej nič moc. Má pomalé reakcie a doteraz nechápem, načo má wifi, keď si každú jednu knihu musíte prekonvertovať cez program v PC. Ak ste ju občas chceli použiť na prehliadanie web stránok, musíte mať nervy zo železa, inak to čítačka neprežije...
Krásne zobrazenie písma
Nízka hmotnosť
Dlhá výdrž na jedno nabitie
Malá, ľahká, kompaktná
Spomalené reakcie
Na stiahnutie knihy potrebujete PC a špeciálny program
Slabá odozva dotykového displeja
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.12.2021
Ověřený nákup
Neskutočné. Čítačka po zapnutí zablokovaná. Po kontaktovaní Amazonu nám podľa sériového čísla povedali, že čítačka je evidovaná ako stratená/kradnutá, a teda ju nie je možné odblokovať. Ďakujeme za "krásne" Vianoce, Mall :-))))
zablokovaná
registrovaná ako kradnutá/stratená
nie je možné produkt používať
pokazené Vianoce
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.5.2021
Heureka recenze
Příjemné podsvícení
Neumí procházet strukturu uložených knížek. Vše je na jedné hromadě. Výdrž baterie jsem čekal delší, ale bude to tím podsvícením Navázané obchody nenabízí nic v češtině Nemá české prostředí Vodotěsnos…
Kateřina Š.
13.1.2021
Ověřený nákup
už druhý kindle v rodině. spokojenost po všech stránkách. máme v rodině i jeden starší pocketbook a kindle mi prostě přijde jednodušší i pro uživatele, který neumí plynně anglicky
Vojtech M.
28.12.2019
Ověřený nákup
Super čtečka knih
Valeriia K.
28.11.2019
Ověřený nákup
Jsem úplně spokojená👍
Angelika Š.
8.1.2020
Ověřený nákup
maximálna spokojnosť
Iva P.
27.12.2019
Ověřený nákup
maximální spokojenost