First Austria elektrické struhadlo 5112-2

First Austria elektrické struhadlo 5112-2

Elektrické struhadlo First 5112–2 s velkým násypným otvorem a 4 typy nerezových struhadel. Strouhač je velice výkonný a zvládne strouhat jemně i hrubě a kráje plátky nebo kolečka. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
1 299 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 019 Kč
-21%

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 583616

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
31.8.2020
Ověřený nákup
Vyzkoušeno a vše funkční, spokojenost.
Karel S.
16.10.2021
Ověřený nákup
Dobrá mašinka, ľahko ovládateľná, dobre strúha. Výhoda je, že pri zapnutí netreba držať vypínač. Výmena strúhadiel je ľahká, strúha rýchlo. Malá nevýhoda: po minúte chodu má byť pauza pre vychladenie motorčeka.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.6.2020
Heureka recenze
pro mě výhodný
hůře se skládá
Emil M.
4.4.2020
Ověřený nákup
Patrik Š.
7.3.2020
Ověřený nákup
Super pomocník ale nevydrží dlho
Ozubené kolieska sú z umeliny
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.7.2020
Ověřený nákup
rychlost výkonu
ke složení je zapotřebí větší síla
Zdenka I.
7.2.2020
Ověřený nákup
Šikovný do ruky . Škoda že nasazování struhadel nejde volněji.
Kateřina M.
8.11.2019
Ověřený nákup
Užitečný pomocník
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.10.2019
Heureka recenze
Snadny na obsluhu a vzdy pri ruce
Anna G.
16.4.2018
Ověřený nákup
som spokojná
Jozef K.
28.7.2017
Ověřený nákup
Sklamaný, nepoužiteľné.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.12.2016
Ověřený nákup
Už som Vám raz písal, že ste mi predali nekompletný tovar, ktorý som musel vrátiť. Urobte si prosím poriadok v papieroch a nezaťažujte zbytočne nespokojných zákazníkov. Nakúpoval som od Vás už viackrát, ale žiadny zľavový kupón som ešte nevidel. Už len za ten vrátený nekompletný tovar, ale toho sa na Slovensku nedožijem. Veselé vianoce.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.4.2016
Ověřený nákup
Spokojnost. Mrkvu struha jedna radost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.10.2015
Ověřený nákup
Nedoporučuji. Struhadlo strouhalo dvakrát a potom již ani ťuk. Nefunguje. To jsou fakta komentář si udělá každý sám.
Božena V.
10.8.2015
Ověřený nákup
Po 10 minutách přestal fungovat. Jediné, co jsem nastrouhala byly mé prsty. Nedoporučuji!