Tatramat EOV 120 trend

Tatramat EOV 120 trend

Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 120 litrů, určený pro svislou instalaci. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
9 329 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
7 299 Kč
-21%

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
21.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 795824

Recenze (0)

Jan F.
23.10.2020
Ověřený nákup
Od roku 1972 používáme v rod. domku na ohřev vody bojlery značky Tatramat. Životnost byla v průměru 8 roků. Proto neměníme značku a jsme velice spokojeni. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.10.2020
Heureka recenze
Tento tip produktu používáme již mnoho roků. Toto balení je již třetí . Jsme velice spokojeni , je spolehlivý a jiný bychom nekupovali.
Jan K.
28.6.2020
Ověřený nákup
výměna za 16let starý,dobře fungující také Tatramat.Tak že volba byla jasná.Spokojenost.
Jiří S.
20.4.2020
Ověřený nákup
Bez problému
Jan M.
29.12.2021
Ověřený nákup
Výrobek funguje,ale u přepravce problém, naražený a prasklý kryt bojleru, větší důraz při převzetí zboží.
František M.
15.12.2021
Ověřený nákup
produkt je super, len problem bol pri doprave kde bola poskodena horna cast krytu, na ktorom je cely ohrievac polozeny v baleni, nedostatocne ochranene pred poskodenim pocas prepravy... samozrejme si to moji rodicia pri preberani tovaru nevsimli az pri montazi...
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.10.2021
Heureka recenze
snadná montáž po typově stejném bojleru
Jana S.
8.9.2021
Ověřený nákup
Byli jsme velice spokojeni s vy řízením objednávky a dodáním zboží hned druhý den od objednání děkujeme.
Renata C.
10.6.2021
Ověřený nákup
Tatramat je kvalitní značka. Kupuji několik let
Eva R.
24.5.2021
Ověřený nákup
Objednána pro známé, jelikož kotel vybrali stejný, jako měli, předpokládám, že s ním byli spokojeni, sloužil jim dlouhá léta.
Kamila W.
15.4.2021
Ověřený nákup
Máme ho 14 dní a stále funguje....
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.4.2021
Ověřený nákup
Rychlé doručení, celková spokojenost, jede jak má
Roman J.
8.4.2021
Ověřený nákup
spokojenost s produktem 10let, historie výrobce, tak doufáme v další pokračování...
cena, rozměry
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.4.2021
Ověřený nákup
Zatím funguje, Zeptejte se za několik let.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.3.2021
Heureka recenze
starší produkt v provozu 10let bez závady