Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1115687

Vigan elektrický zavařovací hrnec Mammoth ZH27 DGB digital

Vigan elektrický zavařovací hrnec Mammoth ZH27 DGB digital

Univerzální zavařovací hrnec o objemu 27 l s digitálním ovládáním a příkonem 1800 W. Vigan Mammoth ZH27 DGB digital je perfektní pro zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa nebo pro ohřívání a udržování teploty nápojů, gulášů či polévek. Vyniká pláštěm z bílého smaltu, nastavitelným termostatem a tepelně izolovanou rukojetí. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
3 399 Kč
2 899 Kč
Prodává MALL
3 399 Kč
2 899 Kč
S novou kartou za

Již zítra na prodejně
Prodejny

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Antonín P.
11.12.2020
Ověřený nákup
Elektrický zavařovací hrnec super, květák,okurky,maso atd.
Jan D.
11.11.2020
Ověřený nákup
Hrnec dobre slouzi, je tichy, ovladani jednoduche. Jen prvni spusteni doprovazi kour a smrad, jak se vypaluje novota, ale po hodině je to uz OK.
digitální ovládání
jednoduchý
dobrý výkon
jirina h.
27.6.2022
Ověřený nákup
supr hrnec
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.6.2022
Ověřený nákup
Výborný
Lenka Š.
18.6.2022
Ověřený nákup
Zatím nejlepší hrnec na zavařování. Nastavíte si podle potřeby, zapnete a o víc se nestaráte. Sám si nahřeje na požadovanou hodnotu a udržuje si podle časomíry. Když je hotovo, zvukovým signálem oznámí. Výpusným ventilem pak vypustíte. Cena, výkon super produkt
Michaela R.
1.2.2022
Ověřený nákup
Super hrniec, ľahká manipulácia, prvé čo sme v hrnci zavárali bolo mäsko a dopadlo to na výbornú, určite odporúčam.
Lucie S.
15.12.2021
Ověřený nákup
Dárek pro mamku k Vánocům, hodnotí hrnec jako ideálně velký, jednoduše se ovládá, display je přehledný. Zavařeniny dobře drží.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.12.2020
Heureka recenze
Zavařovací hrnec splnil očekávání, funguje bezchybně.
Petr K.
16.12.2020
Ověřený nákup
Super na vaření piva
Velký objem
Super smalt
Nezapáchá ani neudržuje pachy
Občas kolisa teplota a neudrží se na nastaveném stupni, ale dá se vychytat
Marie K.
16.12.2020
Ověřený nákup
Jsem velice spokojená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.12.2020
Heureka recenze
velmi rychlé zahřátí vody digitální a přehledný displej s ukazatelem teplot velký objem
Jaroslav P.
12.12.2020
Ověřený nákup
Při plné nádobě delší doba ohřevu. Jinak ok.
EVA B.
10.12.2020
Ověřený nákup
Výborný,předčilo to mé očekávání.Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.12.2020
Ověřený nákup
Vše co se týká vybraného produktu je absolutně super i firma Mall 👍
Zdeněk S.
28.11.2020
Ověřený nákup
Super zavařovàní