Hecht 610

Hecht 610

Elektrický polotostřih s příkonem 600 W. Délka lišty 68 cm, max. průměr střihu 24 mm. Hmotnost 3,1 kg. Celý popis
1 799 Kč
Prodává MALL
1 799 Kč
S novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
7.10.2020
Ověřený nákup
Těžko mohu hodnotit, když nůžky mám jen krátce. Ale zdá se mi, že splní mé požadavky. Takže dobré.
Zdenka P.
7.10.2020
Ověřený nákup
Dlhá lišta, dobrý výkon, primeraná cena...odporúčam
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.9.2020
Ověřený nákup
Za ty peníze funguje dobře,jsem spokojený.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2020
Heureka recenze
Neustřihne ani 5 mm větvičku, nepoužitelný.
MILAN S.
4.9.2020
Ověřený nákup
První použíti zatím spokojenost
Radek P.
18.8.2020
Ověřený nákup
výborný poměr cena / kvalita
lehké, dobrá cena, natáčecí rukověť
hodně mi vadila bezpečnostní koncovka na liště (hrozně velká), kterou jsem musel demontovat
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.8.2020
Heureka recenze
lehký, snadno ovladatelný, oceňuji otočné držadlo. Zvládne s tím pracovat i žena zkusila jsem práci i nůžky na benzin, jsou těžké, nedokázala jsem s nimi dlouho pracovat, ani výsledek střihu nebyl jak…
Jarmila V.
6.8.2020
Ověřený nákup
vyzkoušené, spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.7.2020
Ověřený nákup
Je vyborny, splnil moje ocakavanie. Doporocujem.
Dušan P.
17.6.2020
Ověřený nákup
lepší jsem ještě neměl, poměrně dlouhá lišta umožňuje větší záběr, lehká konstrukce společně s polohovatelnou rukojetí usnadní práci nad hlavou. Zatím spokojenost. Cena velmi výhodná.Doufám, že vydrží aspoň 10 let jako předchozí Hurikán.
Jana Ž.
3.6.2020
Ověřený nákup
Zatial som ho vyskusal len raz,pracovalo sa mi dobre a som s produktom spokojny
Vladimír K.
14.4.2020
Ověřený nákup
Polohovaci rukověď je super.Delší lišta-super.Váha je v pohodě.Dá se to.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.8.2018
Ověřený nákup
Vzhledem k ceně mohu doporučit,splnil očekávání.
Jarmila K.
3.3.2020
Ověřený nákup
Úžasně rychlé dodání! Výrobek už jsme jednou měli, a proto jsme si pořídili další. Naprostá spokojenost!
rudolf v.
13.1.2020
Ověřený nákup
Spokojný.