Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 478401

De'Longhi automatický kávovar ECAM 22.110 B Magnifica S

De'Longhi automatický kávovar ECAM 22.110 B Magnifica S

Záruka 3 roky
AKCE: Prodloužená záruka na 3 roky po registraci (platí od 1. 4. do 31. 12. 2022)! Více ZDE
Espresso Delonghi ECAM 22.110 B. Kompaktní plnoautomatický kávovar – stiskněte tlačítko, otočte knoflíkem a přizpůsobte si kávu podle toho, jak ji máte nejraději. Vybaven ruční tryskou na napěnění mléka, která vytváří ideální bohatou pěnu pro vaše perfektní cappuccino a odkládací plochou na šálky.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt se již neprodává
Ušetříte 6 500 Kč 14 490 Kč
7 990 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 6 500 Kč 14 490 Kč
7 990 Kč
Vrácení zdarma i přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Recenze (0)

Veronika H.
4.10.2021
Ověřený nákup
Výborná káva, pěkně šlehá mléko
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.6.2021
Heureka recenze
jednoduchá obsluha
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.9.2021
Heureka recenze
100% splnil očekávání
Josef H.
22.5.2021
Ověřený nákup
Kávovar přišel poškozený. Tak jsme ho vrátili.
Jan Ř.
21.4.2021
Ověřený nákup
Vlastnil jsem předchozí verzi kávovaru a provozoval jsem jej 6 let bez problémů. U nové verze čekám to samé
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.3.2021
Heureka recenze
Vlastnil jsem předešlý typ kávovaru. Sloužil 7 let.Tedy plná spokojenost. S novým kávovarem je spokojenost také.
Aneta H.
22.2.2021
Ověřený nákup
Naprosto skvělý, zatím jsme měli zkusenost jen z kapslovymi (Tchibo, dolce gusto, nespresso) a pákovým z Lidlu. Toto je naprosto jiný level, káva výborná, měli jsme malé problémy s mletou kávou, ale to byla samozřejmě chyba moje a ne přístroje, takže teď už vím, co a jak. Největším problémem je nyní spotřeba kávy, která výrazně stoupla. Jinak máme ho zhruba měsíc, takže víc hodnotit nemohu, jen to, že kávu děla výbornou, tryska na mléko taky funguje dobře a funkce dvou káv naraz?? To už je jen třešničkou na dortu.
Eliška V.
2.1.2021
Ověřený nákup
S tímto kavovarem jsme naprosto spokojení, jeho ovládání je lehké a káva z něj je lahodná.
Juraj B.
28.1.2022
Ověřený nákup
Zlá skúsenosť. Z Mall objednávam často, avšak tento produkt mi prišiel nefunkčný. Tak som ho vrátil. Sú to už cca 2 týždne, žiadal som nový kus a akosi nič. Pani na linke mi povedala, že po Vianociach majú toho veľa a nestíhajú vybavovať reklamácie. No...tak čakám a snáď sa dočkám.
Věra Ť.
11.10.2021
Ověřený nákup
Bohužel z nákupu, jinde trvající dva dny, jsem čekala týden, načež mi poslali poškozený kus, další týden jsem se dovolávala nápravy, když poslali výměnu, zase neposlali předávací list, tak zase nic a na závěr mně oznámili, že pokud chci, můžu si ho objednat znovu. Byl už samozřejmě dražší. Za pár dní to bude měsíc a já čekám na vrácení peněz. Co se týče přístroje, mám ho do dvou dnů od jiné společnosti a nemůžu si ho vynachválit. Ale hlavně ne od MALL.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.9.2021
Ověřený nákup
Výborná klasika, jednoduché ovládání, i údržba. Máme jeden v práci asi tři roky a slouží suprově, tak jsem si koupil i jeden domů. Maximální spokojenost.
Štěpán K.
16.9.2021
Ověřený nákup
Pro normální domácnost je to výborný přístroj na výrobu kávy. Čtyři základní druhy kávy se dají kombinovat podle velikosti hrníčku, nebo i hrnku, jak se nyní pije větší množství. Káva má lepší chuť než z pákového kávovaru a mlýnek , který je zabudovaný šetří místo a čas.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.7.2021
Ověřený nákup
Super kávovar, sám zomelie, uvarí, uprace 😀 staci naliat vodu a nasypat kavu. Pomer cena vykon top.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.1.2021
Ověřený nákup
Plní očakávania, takže spokojnosť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2021
Ověřený nákup
Mozno trocha hlucnejsi,ale nic co by sa tu chvilu nedalo vydrzat,inak skvely kavovar