Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1470188

Krups kávovar na kapsle KP173B Infinissima cosmic grey

Krups kávovar na kapsle KP173B Infinissima cosmic grey

Akce
Kávovar na kávové kapsle v elegantním designu inspirovaném symbolem nekonečna. Krups KP173B Infinissima cosmic grey v tmavě šedé barvě se štíhlou konstrukcí se velmi snadno používá. Ovládání je manuální a intuitivní. Stačí vložit vaši oblíbenou kapsli Nescafé Dolce Gusto a zvolit horkou nebo studenou vodu. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 300 Kč 1 899 Kč
1 599 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 300 Kč 1 899 Kč
1 599 Kč
Platí do 31.5.2022 nebo do vyprodání
Levněji s novou kartou za

Již zítra na prodejně
Prodejny
30.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
7.6.2021
Heureka recenze
Jednoduchá obsluha
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.1.2022
Ověřený nákup
kávovar, presne podla popisu zatial funguje skvele
Dana V.
9.1.2022
Ověřený nákup
Spokojenost
Martin B.
29.12.2021
Ověřený nákup
Když vydrží to co předchozí model,tak to bude super.
Miroslava M.
29.12.2021
Ověřený nákup
Výborný 💗🥳
Renáta G.
28.9.2021
Ověřený nákup
Sme veľmi spokojný
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.9.2021
Heureka recenze
Velká nádržka, dobře se do ní doplňuje voda, je dobře omyvatelná Rychlost přípravy kávy Snadno vyjímatelná a omyvatelná nádobka na kapsli
Chybí stupnice pro nastavení podle kapslí - přípravu kávy musíte zastavit ručně podle vašeho odhadu.
Renáta K.
5.8.2021
Ověřený nákup
Vyborny kavovar, napustite si kolik chcete vody dle velikosti hrnecku :) Doporucuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.8.2021
Ověřený nákup
dlouhodobá spokojenost.
Ivo H.
3.8.2021
Ověřený nákup
Mám ho měsíc a jsem spokojený Vše šlape jak má
Pěkný design
Jednoduchá obsluha
Alena Š.
28.7.2021
Ověřený nákup
Funguje dobře.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.7.2021
Heureka recenze
Zatím funguje dobře.
Peter T.
24.5.2021
Ověřený nákup
kavovar vyuzivame vsetci zamestnanci
Ivana M.
15.5.2020
Ověřený nákup
výborný kávovar za nízkou cenu
Ľudmila B.
22.4.2020
Ověřený nákup
Pekný dizajn, len mi vadí, že nie je automatické nastavenie na množstvo vody(ktoré je u iného typu-a čo som si žiaľ nevšimla). Káva výborná.