Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Materiál čepele
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Suncraft SENZO CLAD Boning Flexibilní kuchyňský nůž 170 mm Suncraft SENZO UNIVERSAL Boning Flexible je nůž určený pro kypření. Má charakteristickou, velmi úzkou čepel se zaoblenou špičkou, která usnadňuje manévrování kolem kostí, mezi klouby nebo mezi šlachami a chrupavkami syrového masa.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO BLACK Sashimi 210 mm Tento nůž má štíhlou, poměrně dlouhou a extrémně ostrou čepel. Používá se při přípravě sushi a sashimi, krájení tenkých plátků a filetování některých druhů ryb.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Kuchyňský nůž Suncraft SENZO UNIVERSAL Slicer 240 mm Nůž na krájení je větší bratr porcovacího nože. Používá se jak pro porcování, tak pro krájení plátků. Při práci s ním byste měli používat techniku pull slice (pro sebe), která působí nejestetickěji.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Deba je nůž japonského typu používaný především k krájení ryb, ale i masa. Dodávají se v mnoha velikostech, od 120 mm do 300 mm. Řezná hrana je velmi odolná, aby si poradila s uříznutím hlavy ryby nebo proříznutím malých kostí.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Technické údaje: Celková délka: 330 mm Délka čepele: 119 mm Ocel: 1.4116 Kalení: 57 HRC Rukojeť: Santopren + polypropylen Hmotnost: 104 g
můžete mít 23.12. - 27.12.
Technické údaje: Celková délka: 350 mm Délka čepele: 210 mm Ocel: AUS-8 Kalení: 58 HRC Rukojeť: dřevo Hmotnost: 139 g
můžete mít 23.12. - 27.12.
Masahiro Takohiki je nůž, jehož dlouhá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni nůž Takohiki a také Yanagiba Nejčastěji se používá k přípravě sushi nebo sashimi. Nůž Takohiki pocházející z oblasti Tokia se mírně liší od Yanagi z oblasti Osaky.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Masahiro Yanagibas délkou čepele210 mm je nůž, jehož dlouhá a štíhlá čepel se používá při krájení velmi tenkých plátků nebo filetování ryb. V asijské kuchyni se Yanagibavyužívá nejčastěji k přípravě sushi nebo sashimi.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Masahiro BWH Carving Flexible s délkou čepele 200 mm stejně jako nůž Slicer určený k krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Kráječ Masahiro BWH s délkou čepele 270 mm je ideální nůž na krájení. Dlouhá, štíhlá, poměrně flexibilní čepel byla vytvořena pro krájení malých porcí měkkých hlavních jídel, jako je pečená drůbež nebo celá ryba. Díky použití dlouhého břitu získáme při řezání dokonale rovnoměrné plátky.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Masahiro MV-H Carvings délkou čepele200 mmpodobnou Krájecí nůž určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Je ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a jiného velkého masa.
můžete mít 23.12. - 27.12.
Masahiro MV-H Carvings délkou čepele200 mmpodobnou Krájecí nůž určený pro krájení a porcování masa. Je však kratší a čepel má zaoblenější hrot. Ideální pro krájení tenkých kusů masa, včetně drůbeže, pečeně, šunky a dalších velkých mas.
můžete mít 23.12. - 27.12.