Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1080919

Huawei Band 2 Pro

Huawei Band 2 Pro

Fitness náramek s vysokou odolností, dlouhou výdrží baterie a přesnou GPS. Band 2 Pro má PMOLED displej 0.91”, je schopen kontinuálně měřit srdeční tep, sportovní aktivity či monitorovat kvalitu spánku a díky Bluetooth 4.2 je možné sledovat notifikace z telefonu. S voděodolností až do 50m je velmi snadné si měřit plavecké výkony. Vysoce přesná GPS pak dokonale zachytí sportovní výkony na mapových podkladech. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 990 Kč
Zboží od: MALL
1 990 Kč

Popis

ODVÁŽNÝ STYL, BEZPROBLÉMOVÝ KOMFORT

Styl není nic bez pohodlí. Dokonale ergonomický design HUAWEI Band 2 Pro se bezprostředně spojuje se zápěstím, aby vám umožnil vzít si jakoukoli výzvu ve stylu. Vypadáš skvěle, cítíš se skvěle, děláš skvělé věci.

RAFINOVANÝ STYL, RAFINOVANÉ MATERIÁLY

Tento elegantní design kombinuje moderní konstrukci z nerezové oceli s nadčasovou estetikou, která vám přinese nezastupitelný výkon v reálném stylu. Ať už na molu nebo na přistávací dráze, je HUAWEI Band 2 Pro příslušenstvím pro každou příležitost.

VÝKON, SE KTERÝM NALEZNETE NOVÉ HLOUBKY

Prozkoumejte více s neomezeným výkonem. S vodotěsným designem HUAWEI Band 2 Pro, který odolává vodnímu tlaku 5 ATM je náramek schopen odolávat vlhkosti, dešti a dokonce s ním můžete i plavat v bazénu.

NESPOUTANÁ GPS

Díky zabudovanému systému GPS získáte přesnější údaje o tom, jak daleko jste doběhli, včetně údajů o rychlosti, pohybu a sledování vzdáleností GPS. Nic nyní nemůže zadržet vaši svobodu.

TRENÉR NA VAŠEM ZÁPĚSTÍ

HUAWEI Band 2 Pro neposkytuje pouze komplexní a přesné záznamy o tréninkových datech (srdeční tep, tempo, pohybová vzdálenost, rychlost a směr), ale integruje profesionální algoritmus analýzy pohybu, který uživatelům pomáhá cvičit důkladně a vědecky.

NASLOUCHEJ SVÉMU SRDCI

Celodenní monitorování srdečního tepu zahrnuje údaje o vašem srdci, které vám poskytují informace a údaje, které vám pomohou k efektivnějšímu a zdravějšímu tréninku. Zatímco děláte sport, HUAWEI Band 2 Pro nepřetržitě monitoruje srdeční frekvenci po celý den.

OVLÁDNI SVŮJ BĚH

Běhejte s vědeckým monitoringem a získejte koučování přizpůsobené vašim výkonům a potřebám. Systém Firstbeat vyhodnocuje váš běžecký styl, vytváří přizpůsobený trénink pro zvýšení vaší vytrvalosti i uběhnuté vzdálenosti a odhaduje váš VO2Max *, abyste získali inteligentní zpětnou vazbu pro optimální využití.

* VO2Max = Maximální rychlost spotřeby kyslíku měřená během přírůstkového cvičení

DÝCHEJ DŮKLADNĚ

Dýchací instrukce vám pomohou nalézt svou koncentraci. Nechte upokojující světla vést vaše dýchání a spojte se s vaším světem, duševně, fyzicky, holisticky. Postupujte podle uklidňujícího světla HUAWEI Band 2 Pro, abyste dosáhli lepší relaxace. Funkce je zaměřena na lepší výkon a notifikace vám pomohou se každodenně zlepšovat.