Maxwell & Williams Clique Fondue 2 dílné - červené

Hodnocení: 5 21 hodnocení Značka: Maxwell & Williams Náš kód: 492189

Náš tip

Maxwell & Williams Clique Fondue 2 dílné - červené

Nádherné porcelánové fondue na čokoládu v červené barvě. Skládá se ze dvou dílů, přičemž spodní nádobka je určena pro vložení čajové svíčky. Součástí sady jsou i 4 vidličky s plastovou rukojetí, která je barevně zakončena. Fondue je vhodné do myčky i mikrovlnné trouby. Pochází z kolekce značky Maxwell & Williams. Celý popis

786
5 21

786 Kč včetně DPH

Ušetřete na dopravě

Staňte se členy MALL.CZ Plus za pouhých 599 Kč a získejte dopravu zdarma na vše a po celý rok. Více informací
Objednávky do 1000 Kč,
expresní doprava
Objednávky nad 1000 Kč,
členové MALL.CZ Plus
Osobní odběr 29 Kč zdarma
DPD 99 Kč zdarma
Česká pošta 99 Kč zdarma
Geis 99 Kč zdarma
Top Trans 399 Kč zdarma
Mall inclusive (Gebruder Weiss) 899 Kč 899 Kč
Flexi-Komfort (Gebruder Weiss) 399 Kč zdarma
Zaplaťte, až si zboží doma rozbalíte Chci vědět více

5 uživatelských recenzí

Hodnocení: 4
  • Autor si přál zůstat v anonymitě

Spokojeni velice. Čtyři naráz se spíše šermují, ale to u jiného výrobku nebude lepší.

Hodnocení: 5
  • Autor si přál zůstat v anonymitě

Úžasné, malé, skladné... naprosto vyhovuje :-)

Hodnocení: 5
  • Autor si přál zůstat v anonymitě

Plná spokojenost

Všechny recenze

Popis

Popis produktu

Clique Fondue

  • v misce rozpustíme čokoládu (je-li příliš hustá, zředíme ji trochou mléka)
  • na vidličky napichujeme kousky ovoce (kiwi, banány, jahody, jablka, meruňky, apod.) a máčíme je v čokoládě
  • 6 dílná sada
  • materiál:
    • fondue: porcelán
    • vidličky: nerez ocel a plast
  • řada: Clique
  • snadná údržba
  • elegantní design
  • vhodné do mrazničky, mikrovlnné trouby a myčky nádobí
  • rozměry: výška 14 cm, průměr 12 cm

Značka Maxwell & Williams

  • byla založena v roce 1995 v Austrálii
  • představuje širokou škálu doplňků do domácnosti vyrobených z těch nejkvalitnějších dostupných materiálů (např. keramika, porcelán, sklo, nerezová ocel, bambusové dřevo)

Z historie fondue

  • fondue je způsob přípravy pokrmu pocházející ze Španělska (zde vzniklo v 18. století)
  • původ pokrmu si nárokují kromě Švýcarů také Francouzi
  • slovo fondue (čteme správně fondy) znamená tavit (v klasické francouzské kuchyni je toto slovo vyhrazeno pro tavený pokrm, převážně se sýrem)
  • původně se jednalo o ohřívanou mísu se směsí sýrů (nejméně dvou druhů) a vína
  • ve vínovo-sýrové směsi se pak namáčelo pečivo, aby změklo

Volit můžeme mezi sýrovým, čokoládovým nebo masovým fondue

  • dnes existuje fondue v různých podobách
  • kromě sýrové omáčky (nejčastěji se v tomto případě používá ementál, čedar, parmazán nebo gouda) můžeme použít omáčku sladkou (například z rozpuštěné čokolády), kyselou či z masového vývaru
  • v omáčkách můžeme namáčet nejen chléb a další pečivo, ale také maso, ryby, mořské plody, ovoce (kiwi, banány, jahody, jablka, meruňky, švestky) či zeleninu (okurky, cibulky, čalamádu, naložený česnek)
  • přílohy se vždy podávají v malých miskách

Nechte se dále inspirovat z naší nabídky:


Parametry

Parametry produktu %1% %2%