Banquet Plech GRANITE 42x29x4,5 cm, s víkem

Banquet Plech GRANITE 42x29x4,5 cm, s víkem

Plech s nepřilnavým povrchem GRANITE s umělým víkem, které jednoduše připevníte k plechu vezmete za uši a můžete vyrazit. Plech má prvotřídní antiadhézní vlastnosti a snadno se udržuje. Celý popis
399 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
339 Kč
-15%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
29.9.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 880244

Recenze (0)

Danica S.
28.5.2021
Ověřený nákup
spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.5.2021
Heureka recenze
Nepřilnavý, zaklápěcí víko je super....
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.5.2021
Heureka recenze
přesně to, co jsem očekávala
Katarína C.
6.4.2021
Ověřený nákup
splnil ocekavani
Lenka J.
15.11.2020
Ověřený nákup
Presne čo sme potrebovali
andrea p.
19.6.2020
Ověřený nákup
DRŽÁKY NA VÍKU NEUSTÁLE VYPADÁVAJÍ
Miloš Š.
5.6.2020
Ověřený nákup
Som spokojný 👍
Šárka B.
14.5.2020
Ověřený nákup
Přišel nám na rohu přišláplý, ale mall po reklamaci zasílá nový. Za to máte palec nahoru (bohužel než jsem se dostala k reklamačnímu emailu jsem se vynervila dost, formulář na internetu je příšerným algoritmem, který vám neumožní zadat podrobnosti, argumenty, ba ani popsat situaci, na messengeru mi odpověděla Slovenka, která chtěla závadu zaplácnout kuponem na další nákup (poštovné v tom samozřejmně nebylo), po telefonu mi po 20 minutách čekání sdělili reklamační email, který neuvádí na svých stránkách :-D mimochodem je to reklamace@mall.cz (platí pro poničení přepravní společností Gebruder Weis (GW)).
víko, které udrží pečínku/buchtu fresh
super přeprava
složitá cesta k reklamaci
plech se mi zdá tenký
Petr S.
1.4.2020
Ověřený nákup
Ten kryt s držadlem klouže! Zůstane vám v ruce dekl, náklad vypadne. Nutno držet zespodu i z vrchu...
Dana G.
5.3.2020
Ověřený nákup
vsetko ok
Vladimír M.
7.2.2020
Ověřený nákup
Esteticky a praktický.
Eva H.
29.1.2020
Ověřený nákup
Výrobek se hodí nejen k pečení, ale hlavně při přenášení upečeného i mimo dům
Filip K.
26.1.2020
Ověřený nákup
Horní plastová část na plechu špatně drží. Vypadá, že se každou chvíli zlomí, takže při přenášení je potřeba dávat pozor.
František P.
13.12.2019
Ověřený nákup
Rychle vyrizeno
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.10.2019
Heureka recenze
Díky víku nemusím přendavat buchtu do krabiček a snadno přenesu. Povrch plechu se nepřipaluje a výborně se myje.