Canon PIXMA TS5150 (2228C006)

Canon PIXMA TS5150 (2228C006)

Multifunkční barevná tiskárna formátu A4 nabízející funkce tisku, skeneru a kopírky. Rozlišení tisku je až 4800 × 1200 dpi. Rychlost tisku činí 6,8 strany barevně a 13 stran černobíle za minutu. Skener má rozlišení 1200 × 2400 dpi a rychlost skenování činí 4 strany A4 za minutu. Tiskárna disponuje barevným LCD displejem o velikosti 2,5" pro snadné ovládání. Je možno ji připojit jak drátově přes USB port, tak bezdrátově skrze Wi-Fi a Bluetooth. Celý popis
2 190 Kč
1 990 Kč
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1098400

Recenze (0)

Tomáš Č.
26.2.2021
Ověřený nákup
Za tuto cenu velká spokojenost.
Lze skenovat či kopírovat celé knihy. Např. u HP ve stejné cenové je nutno vkládat jen samostatné listy
Snadná instalace, po připojení PC k internetu šlo vše jako po másle.
Pro tisk je nutno vyklopit přední panel. Proč? Další věc, která se zbytečně opotřebovává a hrozí ulomení.
Po zapnutí než se uvede do pohotovstního stavu se točí válce, takže je chvílí hlučná
Barevné náplně nejsou samostatné. Je jenom jedna
Zdeňka Š.
23.2.2021
Ověřený nákup
I já,jako senior to zvládám,splnila mé požadavky,je super
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.2.2021
Heureka recenze
Největší výhoda a rozdíl od konkurence (např.HP) ve stejné cenové, že lze kopírovat/skenovat i knihy. Stačí otevřít víko a položit. U jiných šlo pouze kopírovat/skenovat samostatné listy. Jednoduchá i…
Pro tisk je nutno vyklopit přední panel. Proč? Další věc, která se zbytečně opotřebovává Tak jako asi u všech výrobců, není přiložen kabel pro připojení k PC. Ale počítal jsem s tím a koupil rovnou s …
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.2.2021
Heureka recenze
kvalitní a rychlý tisk
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.2.2021
Heureka recenze
funguje fajn
Gabriela Č.
19.1.2021
Ověřený nákup
Skvělá volba intuitivní ovládání jsem moc spokojená,že jsem se rozhodla pro tento typ Canonu.
Rychlost tisku intuitivní ovládání za mě velká spkojenost
Josef H.
15.12.2020
Ověřený nákup
Zatím plná spokojenost. Výrobek zcela odpovídá mým požadavkům.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.12.2020
Ověřený nákup
Spokojenost, velmi dobře ovladatelná a pohodová tiskárna pro domácí využití.
Alena Š.
23.11.2020
Ověřený nákup
Zatím super, lepší než předchozí HP!!!😃😃😃
Viliam B.
26.7.2020
Ověřený nákup
Pekná obojstranná časť, som spokojný.
Stanislava s.
27.4.2020
Ověřený nákup
Zatím spokojenost
Karel Ř.
10.4.2020
Ověřený nákup
Skvělá volba.
Jiří L.
23.2.2020
Ověřený nákup
Vyhovuje požadavkům domáci tiskárny s nepravidelným provozem
Venuše Š.
7.2.2020
Ověřený nákup
Tiskárna přesně splnila má očekávání, jen ty náplně by mohly být levnější.
oboustranný tisk
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.1.2020
Heureka recenze
oboustranný tisk přední i zadní podavač papíru
drahé náplně