Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2665376

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Urinary Health 7 kg

Brit Care Cat Grain-Free Sterilized Urinary Health 7 kg

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
Vyvážené krmivo v superprémiové kvalitě od značky Brit. Hypoalergenní složení bez přidaných obilovin. Určeno pro dospělé kastrované kočky. Obsahuje probiotika i prebiotika pro podporu imunity. Nízký obsah hořčíku a L-Metiotinu pro ideální ph moči. Care Care Cat Grain-Free Sterilized Urinary Health je k dostání v 7 kg.
Celý popis
878 Kč
125,43 Kč/kg
Zboží od: MALL
878 Kč
125,43 Kč/kg
Získejte dopravu ZDARMA se
Jiní prodejci
S novou kartou za

Již dnes na výdejním místě
Již zítra na vaší adrese

Recenze (0)

Jaroslava U.
29.11.2021
Ověřený nákup
Naše kočičky velice spokojený
Anonymní
20.4.2021
Ověřený nákup
Mačičkám chutí, kúpila som sterilized kačka a morka a tie im veru nevoňali. Tieto si chrumkajú jedna radosť. Fajn vôňa a aj veľkosť, taká fajn pre staršiu i mladšiu. Páči sa mi zloženie a cena
Eva M.
11.12.2020
Ověřený nákup
Zakoupila jsem poprvé, kočkám chutná, opět objednám. Výhodné je i větší balení pro mou kočičí smečku starších jedinců.:-) Líbí se mi, že jde o český výrobek.
Složení, tvar granulí.
Anonymní
2.12.2022
Ověřený nákup
Našim kočkám chutná, kupujeme pravidelně. Snad je pro jejich zdraví vhodnější.
Anonymní
30.11.2022
Ověřený nákup
Tyto granule kupuji více než rok. Kočičkám chutnají.
Anonymní
16.11.2022
Heureka recenze
Kvalitní krmiva
Anonymní
5.11.2022
Ověřený nákup
Granule sú ok. Akurát dovoz trval 2 týždne. Každý deň mi prišiel mail, že všetky pick up sú plné! Tento tovar sa nedal objednať, ako dovoz kurierom na adresu, iba na vyzdvihnitie do pick up. Po 4 urgenciach to konečne z DPD doviezli. Čiže ak nemáte v rezerve ešte vrece granul, tak určite neobjednávajte. VH
Zuzana H.
26.10.2022
Ověřený nákup
U nás v obľube
Anonymní
11.10.2022
Ověřený nákup
Rychle dodání
Anonymní
25.9.2022
Heureka recenze
kocce chutna
Tereza K.
22.9.2022
Ověřený nákup
Nejlepsi cena,o kvalite granuli netreba hovorit,jiz leta nakupuji a jsme velmi spokojeni-my i kocky :)
Anonymní
13.9.2022
Ověřený nákup
Kočce chutná.
Anonymní
12.9.2022
Ověřený nákup
vše v pořádku
Anonymní
6.9.2022
Ověřený nákup
Rychlé dodání
Anonymní
26.8.2022
Heureka recenze
kvalitní granule za přijatelnou cenu, kočce chutnají